[REPLY]
Jeg havde bestilt mandelolie (som iøvrigt lever fuldt ud op til Veracuras beskrivelse på sitet) og havde angivet Døgnboksen som modtager af pakken. Jeg havde øjensynligt gjort noget forkert, for Veracura ringer efter en uges tid, for at fortælle mig, at pakken er gået retur til dem.
Veracura foreslår herefter, uden tøven, at de endnu en gang sender pakken afsted (denne gang dog til min hjemmeadresse) og samtidig sørger de for at afholde udgiften heraf. Dét kalder jeg service! Tak for den :-)
Kai found this review useful
Gode produkter, fine priser, hurtig levering - alt i alt kan jeg kun sige gode ting.
der kan i roligt handle fik en god betjening havde skrevt forkert adrasse de ringet så vi fik det rettet og jeg fik mine vare
Jeg vil gerne anbefale de produkter, som jeg plejer at bruge. Det gør jeg også.... jeg bruger derne et produkt til gave, også til mine børnebørn. mvh.
Bestilte div. varer til E-cigaretter. God service og hurtig ekspedition samt rimelige priser
Fin handel. Dejligt med en bonusgave i pakken i form af en creme til tør hud.
Skal spørge senere hvad hendes mening er.
Veracura var nemt og billigt, og jeg fik det leveret lige til døren, inden for et par dage, så det var perfekt.
Når jeg bestiller på nettet er det vigtige for mig hurtig levering, og det var over al forventning.
Jeg vil klart handle der igen.
jeg er meget tilfreds med både produkt og levering
Firmaet får min bedste anbefaling, har handlet med det adskellige gange, hurtig levering.
Hej Veracura
I har nogle fantastiske produkter, og leveringen er
super hurtig perfekt!!!
Lynhurtig respons og omgående levering.
har bestilt pg og vg fra veracura og det er det beste og til en god pris
Selve bestilling og levering er der ikke noget og udsætte på det går nok så hurtigt det kan la sig gøre har kun oplevet maks 2 dages ventetid.
Men savner oplysning om gevindstørrelsen på jeres fyldte flasker så jeg kan bestille en pumbe til mine 1.liter´s flasker men kan ikke finde gevindstørrelsen nogle steder på jeres hjemmeside det er lidt dårligt når i nu har gevind størrelser på alle jeres pumber og tomme flasker/dunke.
Super webshop at handle med og cremer der virker. Optimalt.
Absolut ingen forbehold. Altid god service.
Hele forløbet, fra bestilling til de bestilte varer kom, har været helt tilfredsstillende. Fin service. Der vil vi klart handle fremover.
Bestillingen gik nemt, og der er ingen problemer. Har brugt varen gennem de sidste 10 år. Og er rigtigt godt tilfreds..
Der gik kun et par dage, så stod posten med mine bestilte varer og det er præcis den vare, jeg søgte, da jeg ikke mere kan finde den i den butik, hvor jeg plejer at handle.
Perfekt - til UG+ og slange
Fik en creme med i tilgift på trods af at jeg ikke købte så meget, det var ret fint
... ingenting at klage over! Super god pris og hurtig levering! Jeg vender helt sikkert tilbage :)
Jeg bestilte min vare om eftermiddagen og fik den leveret til døren næste morgen. Forsvarligt pakket ind og uden at den på nogen måde var beskadiget. Fin handel
Jeg fandt den suverænt bedste pris på drikke aloe Vera hos Vera Cura! Jubii! Dagen efter, havde posten været forbi med en pakke!
Jeg er vældig tilfreds :)
Det er en supper god olie det bedste jeg har brugt og har prøvet mange
Nemt og bekvemt at finde de vare, som man har brug for,
det enste som ikke er okay, det er post dk, det er bare for langsomt og dyr, så et find et andet firma, der er mange andre der både er mere hurtigere og effektive
Hurtig levering...Gode produkter.
Priserne kunne have været billigere...Derfor kun de 4 stjerner
Superhurtig svar på forspørgsel om en vare som ikke var i sortiment. Fik besked om at varen ville være tilbage slut februar start marts, og jeg ville få en mail når varen var i sortiment igen.
Fik punktlig mail at varen nu var i sortiment, og at jeg skulle skynde mig og bestille i netshoppen, da der var begrænset mængde. Jeg afgav ordren, og foruden de sædvanlige odrebekræftelser og afsendelses mail, kom der en personlig mail at ordren var modtaget og straks ville blive pakket og sendt.
Det kan mn vist kalde SUPER SUPER service.
Jeg har aldrig oplevet problemer af nogen slags med veracura. Varer kommer til tiden og til en fin pris.
venlig personlig betjæning, nemt og overskueligt at bestille vare,og varerne er top kvalitet.
Kan varmt anbefale dem, det kørte lige efter bogen.
Fin service, får hurtigt varerne, men jeg synes, at fragtprisen er meget høj - jeg handler meget på nettet og har aldrig været ude for sådan en dyr fragt. Har nu fundet varen i Sverige og køber der fremover.