[REPLY]
Streetammo's service er virkelig fed!
Jeg kommer nok til at købe mere af jer!
Ikke en eneste gang i de 5 år jeg har handlet hos Streetammo.dk, har jeg haft problemer med servicen, tværtimod, den er kun blevet bedre og bedre...:) Om det så er i telefon, på mail, chat eller inde i deres shop i Aalborg, er der der ingen forskel på den høje kvalitet..
Idag kan jeg uden at lyve sige, at jeg i hvert fald køber 50% af alt mit tøj hos dem, lige fra bukser, skjorter og sko, til bælter, boksershorts og accessories...! Hjemmesiden er helt i top, og man kan altid finde et eller andet fedt der er på bud...!! De varmeste anbefalinger herfra...!!
//Thomas Mogensen
Første gang jeg har shoppet online hos streetammo.dk
Jeg må sige at dette har været en succesoplevelse. Hurtig levering og information før, under og efter. Her vil jeg gerne lægge mine penge igen - tak!
Jeg får altid perfekt behandling, når jeg handler ved streetammo. Udvalget er stort, jeg føler de satser på de rigtige ting, og der er masser af gode tilbud.
Varer bliver sendt hurtigt, og meget informerende mails og sms-service.
Det var først gang jeg købt fra Streetammo.dk og kan kun sige at jeg er yderst tilfreds! Havde købt et par Levi's bukser som desværre var et nummer for lille, men efter et kort chat med kundeservice sendte jeg dem ind og modtog et nyt par et par dage efter - og skulle ikke engang betale for forsendelsen. Kan derfor kun sige god for Streetammo.dk! :)
Det var super at handle med jer og elsker at i giver gratis stikkers med. Men jeg savnede dog en bekræftelses mail fra jer...
Kanon pris, kanon leveringstid og en kanon kvalitet.
Ikke sidste gang jeg handler hos jer.
Måtte vente 15 dage for at kunne afhente 2 t-shirts i min blockbuster, da GLS ikke kunne finde ud af at aflevere pakken første gang de var forbi. Men det skal ikke overskygge den herlige oplevelse det var at snakke med personalet, da den ene t-shirt jeg havde bestilt ikke længere var at finde på lageret.
Mvh. Kasper
Lige bestilt en cap fra streetammo, hvor jeg skrev en "kommentar" til dem. Får med det samme svar fra kundeservice, og vi finder hurtigt ud af det sammen!
Endnu mere et plus at kundeservicen er så hurtig og virkelig flinke - i for hold til nogle andre stedet jeg har handlet!
Tak for handlen StreetAmmo! :)
Jeg bestilte 3 par sko, det ene par var for små og den kunne jeg bare sende retur uden udgift for mig, da der fulgte en returseddel til Postdanmark med.
Jeg ville så købe 2 par sko til min kæreste for det jeg ville få retur for det par jeg havde sendt retur, men skoene var forsinket fra Postdanmark, men det var ikke noget problem og StreetAmmo udstedte det ønsket gavekort og jeg bestilte 2 par sko til min kæreste.
Fantastisk service, udvalg og priser. Kan varmt anbefalde StreetAmmo.
Har handlet hos SA i et par år nu, og de har altid være flinke til at svare på spørgsmål osv. Leveringstiden er også hurtig.
Kan ikke se noget negativt i Streetammo overhovedet. Helt klart den bedste tøj butik i Danmark.
Selvom Streetammo er så "stor" har de stadig den gode service, som altid.
Kan klart anbefales. Hurtig levering og varene levede 100% op til forventningerne.
Bestilte en t-shirt en mandag omkring 8-9 tiden, modtog den første en uge efter. Jeg skulle bruge t-shirten i weekenden og tænkte derfor at det var tids nok at bestille mandag, så regnede jeg med at kunne have den om fredagen... senest!
T-shirten var dog som den skulle være, men jeg måtte jo ned i byen og købe noget andet som jeg kunne bruge i weekenden da min t-shirt jo ikke var kommet frem..
Hej Anders
Det er også meget uheldigt, og vi beklager utrolig meget den noget længere levering.
Vi gør utrolig meget ud af, og have en hurtigt levering, og har heldigvis yderst sjældent længere levering end hvad vi lover på siden. Der kan desværre godt forekomme længere levering nogle gange, men så skal man selvfølgelig have besked omkring dette. Jeg beklager meget, at dette ikke er sket denne gang.
Jeg håber, at vi ser dig tilbage som kunde i fremtiden, så vi kan bevise vi har Danmarks bedste service og hurtigste levering.
Du kan altid fange mig på vores telefon 98146200, peter@streetammo.dk eller livechat, hvis der skulle være noget i fremtiden :)
Peter Olesen
Streetammo Kundeservice.
Simpelhen perfekt! Der er absolut intet negativt at sige om deres service. Hilsen eb fuldt tilfreds kunde over flere år.
Det er altid sikkert og nemt at bestille ved jer Streetammo. Min trøje ankom to-tre dage efter bestillingen. De ting i skriver på hjemmesiden ved man, at man kan stole på. Takket være jeres kundeservice var det let, at få trøjen bestilt, og samtidig fik jeg alle de detaljer jeg havde brug for!
Endnu en gang tak for jeres yderst velfungerende hjemmeside Streetammo!
Dette er suverænt det bedste sted at handle tøj på nettet! Hurtig levering, gode priser plus prisgaranti samt altid mulighed for 10% rabat med rabatkoder, den bedste kundeservice og stort udvalg af varer.
Kundeplejen er i top - produkterne er pakket fint og ordentligt ind, og så er den lille pose vingummibamser altid et sweet touch. Har indtil videre kun haft positive oplevelser ved onlinekøb på Streetammo's hjemmeside.
jeg havde ikke modtaget min pakke efter 5 dage, og blev derfor nød til og kontakte streetammo, men de fandt hurtigt ud af problemet, som var postvæsnet. og så fortælte de mig det.... tak for god service ! :D
På Streetammo er der bare super service - alle er bare så hjælpsomme - og meget hurtig ekspedition
Skoene vi bestilte blev afsendt samme dag og vi kunne hente dem dagen efter ! Desværre passede størrelsen ikke, så vi var nødt til at sende dem retur igen - overhovedet intet problem og pengene meget hurtigt retur på kontoen
Super god butik at handle hos - og vi vender helt sikkert tilbage
for mange år siden stoppede jeg med at handle med streetammo, men jeg fik stadig nyhedsmails. Selvom jeg meldte dem fra, kom de stadigvæk. Jeg måtte tage kontakt og gøre det klart at jeg IKKE var interesseret. Så gik der 2 måneder ca, så fik jeg IGEN nyhedsmails. Meldte mig fra, men fik dem stadig. Måtte igen tage kontakt. Dette er sket et par gange om året, jeg gider ikke engang at have dem i min spammail.
For et halvt år siden fik jeg igen en meget tiggende mail om at de håbede jeg ville handle ved dem igen, fik en rabatkupon på 100,- som jeg kunne bruge. Men denne virkede ikke engang, og jeg skulle bruge for et større beløb for at bruge den. Ville bare have benyttet tilbuddet til et par strømper, da udvalget af strømper og sokker er meget fint.
Har du først købt noget derinde, så hænger du på deres nyhedsmails hele livet.
Jeg mangler en rigtig god grund til at handle med dem igen.
Denne bedømmelse er redigeret, da streetammo ikke ville have de ting på sig, som jeg har været udsat for.
Og SELVFØLGELIG har jeg brugt "afmeld nyhedsbrev", flere gange endda. et er helt sikkert jeres system der ikke fungerer. Og SELVFØLGELIG har jeg kun haft brugt 1 mail ved mine handler.
Hej Sebastian
I vores system er du frameldt, om du så har tilmeldt dig igen, kan jeg desværre ikke svare dig på.
Hvis du har været tilmeldt med mere end en mail, så kan det være derfor du har fået noget fra os, og det kan vi desværre ikke gøre så meget ved.
I toppen af vores nyhedsbrev, er der et afmeld link, og det sørger for at man nemt og bekvemt kan afmelde sig.
Vores nyhedsbrev er ikke noget vi sender ud for at genere folk, men en service til alle vores kunder, som gerne vil modtage info om nyheder og tilbud, og der kommer i nogle perioder mange breve ud, men det er fordi vi har så meget at fortælle :)
Jeg håber, at dette er opklarende, ellers er du meget velkommen til at kontakte mig på min personlige mail: Kristian@streetammo.dk eller ringe til mig på 98 14 62 00, så vi kan få os en snak :)
Hav en god dag :)
Jeg købte et par jeans på udsalg. De kom frem tre dage senere, så leveringstiden var helt i orden. Problemet var bare, at det var de forkerte jeans der kom frem. Jeg havde købt et par lyse EDWIN jeans. Dem der kom frem var et par mørke EDWIN jeans af samme model. Jeansene hedder fuldkommen det samme, men de er af to forskellige farver. De var første og sidste gang jeg køber tøj hos dem :(
De tog efterfølgende kontakt til mig, og de var selvfølgelig kede af fejlen. Vi blev enig om at der var noget galt med billedet, og blitzen har fået en indflydelse på buksernes farve, på billedet. Jeg fik et tilgodebevis på 200 kroner for fejlen.
Jeg giver dem dog kun tre stjerner, fordi jeg ligger meget vægt på at det jeg køber stemmeroverens med billedet, og har samme farve.
Hej Nicklas
Jeg beklager meget, hvis du har modtaget det forkerte par jeans. Det lader desværre til at der er sket en fejl, og det kan jeg kun beklage.
Jeg har kigget på de andre jeans som vi har på lager af den model du har bestilt, og de ligner fuldstændigt de jeans du har bestilt.
Hvor fejlen ligger ved jeg desværre ikke, men det kan være at der er kommet en forkert stregkode på de bukser du har modtaget.
Men for at vi kan få løst problemet, og du kan få de korrekte jeans, så sender du dem lige retur til mig, med det gratis retur label der var i din ordre, og så skal jeg nok sørge for at vi får fundet de korrekte jeans til dig :)
Du må meget gerne kontakte mig direkte på mail kristian@streetammo.dk, eller på vores livechat der kører alle hverdage fra 9 - 17. Ellers er du også velkommen til at ringe til os på 98 14 62 00
Vi er kun interesseret i at vores kunder er glade, så lad os lige finde ud af det hurtigst muligt :)
Kristian Dandanell
Streetammo Kundeservice.
der er rigtig god service i fx. live chatten ! og så er der meget kort leveringstid !
Bestilte 4 t-shirts og en Cap. Og sørme om der ikke kom, 4 t-shirts og en cap 2 dage senere. Det kunne jeg rigtig godt li:)
Mere af den gode service.
Dog var de stickers der var med, lidt fesne:(
Bestilte fredag nogle sko inde fra Streetammo af, alt gik super hurtigt og varen blev hurtigt afsendt om mandagen. Der kom så lidt bøvl med PostDK (igen -.-) og pakken kom så om torsdagen.
Super fin netbutik.
Første gang at jeg bestiller hos Streetammo…
Jeg bestilte en varer Søndag d. 25/3 hvor der stod at den ville blive leveret inde for 1 - 3 dage.
I dag Torsdag d. 29/3 har jeg så kigget på min ordre status og kan se at den ikke er afsendt endnu (selvom min varer gerne skulle være på laver)
dvs. at min ordre tidligt kan blive afsendt i morgen Fredag d. 30/3 og da det er weekend vil jeg tidligt modtage den Mandag.
Så over 7 dages leverings tid er bare ikke i orden når jeg kunne været gået ned i en butik og købt min varer..
Det skal lige siges at jeg på intet tidspunkt er blevet kontakt af streetammo om at min levering vil tage længere tid. ØV!
Hej Michael
Vi beklager selvfølgelig meget denne episode med den længere leveringstid, for det er noget vi ligger stor vægt på. Men der kan jo altid forekomme fejl og problemer med vores leveringer, men det skulle du selvfølgelig have haft besked omkring, og det er en fejl fra vores side.
Med det sagt, så vi håber meget,at vi får en mulighed for at ændre dit syn på vores forretning og service. Vil rigtig gerne se dig som kunde i fremtiden, så vi kan vise dig, at episoder som denne absolut ikke er hverdag for os :)
Peter Olesen
streetammo kundeservice.
Have to varer der var gået i stykker hvilket de glædelig to imod og sender mig en erstatning, det er satme i orden. Leveringen er kort og kvaliteten i top!
Streetammo gør sin ting - let, hurtigt og billigt !!! det er ikke første eller sidste gang jeg handler der !!!
Jeg bestilte en Obey Snapback, kl 16.00 en Fredag. Den blev send samme sag, jeg modtog den Tirsdag! Det var super billigt, den var 50kr billiger end den er på Quint!
Så næste gang du skal købe på nettet, så smut lige forbi www.Streetammo.dk!
De har altid super tilbud, og man kan indløse rabat koder!
Streetammo levere varen til tiden, med alting iorden. Der er ingen problemer og deres kundeservice fungere super optimalt.
Imodsætning til hvad man ellers prøver rundt omkring, hos diverse Facebook-kompanier, så forstår Streetammo virkelig at være bevidste om kundernes behov. De lover intet, som de ikke holder ;-)
Jeg har købt flere gange på streetammo.dk og det vil jeg blive ved med, da der altid er noget super godt på hjemmesiden!
De hjælper med alt, som du spørg om selv hvis de skal bruge lang tid på det
Streetammo.dk har virkelig en nem og lige til betalings metode. Derudover fik jeg min pakke 2-3 dage efter. uden problemer. Deres returnering af en vare ser også nemt ud, men det havde jeg ikke brug for, da det var det rigtige jeg fik i min pakke. Alt i alt det perfekte sted at købe sit tøj.
som altid når man bestiller på streetammo kommer varen altid 1-2 dage efter.
Perfekt allround købsoplevelse...kan ikke sætte en finger på noget. Har handlet hos Streetammo flere gange og hver gang har jeg været tilfreds.
Har nu handlet ja, ved slet ikke hvor mange gange hos streetammo. Både i butikken og på webshoppen, og har altid været lige positivt overrasket.
Så det kan klart anbefales!
Det er rigtig god kunde support og de er gode til at hjælpe hvis det skulle være det mindste galt med produktet.
tingene bliver sendt og kommer til tiden.