We are hiring!

1,527 customer reviews
Review company
  • Reviews (1,527)

Fin behandling

En sikker og hurtig ekspedition.

Featured review of Sinful.dk

Sinful.dk

Fantastisk hurtig og diskret service

Mine produkter kom dagen efter bestilling Diskret i anonym embalage. Købte bla. We-vibe og den er en drøm, sådan en bør alle kvinder investere i. Kæmpesucces for begge parter. Har handlet flere gange med Sinful og altid god service.

Hømse and Mette found this review useful

Super hurtig levering

Hurtig og sikker levering - vil helt sikkert benytte mig af sinful.dk en anden gang

God service, hurtig levering

Bestilte og fik varerne næste dag - alt var i orden og hjemmesiden var nem at finde rundt på. Jeg vil helt sikkert bestille herfra en anden gang.

Billigere end andre hjemmesider

Super nemt og diskret
Billigere men samme kvalitet

Sinful.dk

Pakken kom frem dagen efter, nemt.

Bestilte kl. 16:57, og pakken kom rettidigt frem. Den var anonym og ingen fattede mistanke :-)

• Anni

kunne ikke blive bedre

jeg fik min pakke dagen efter jeg havde bestilt den og det var jeg bare så glad for :D

Super kunderservice :)

jeg oplevde en helt igennem fantastisk kundeservice... fik svar på alle mine spørgsmål og hjælp til det jeg var i tvivl om, kan varmt anbefale Sinful.dk - ikke sidste gang jeg bruger den side :)

TAK

Nem, billig og hurtig

Super god webside, gode priser, email om status på køb (ordrebekræftelse og varen sendt), varen sendt som lovet og modtaget dagen efter.
En enkelt ting var dog ikke som jeg havde bestilt og da de ikke havde flere på lager, er jeg blevet lovet at kunne finde noget andet som de så sender sammen med en overraskelse. Hele tiden med hurtigt svar på mine henvendelser. Så på trods af fejlen stadig en super oplevelse.

Bare i top.

Hurtigere levering end forventet... Ingen skader på produktet, eller andet negativt. Helt tilfreds!

Super service!

Kan kun anbefale sinful.dk - jeg valgte at afhente mine vare på deres adresse i Silkeborg, og blev modtaget smilende - dejligt!

Holder hvad de lover

Nu har jeg købt flere gange på sinful.dk. Jeg har intet at klage over! alt er kommet som de har lovet. Og i en god kvalitet

bare i orden

jeg synes den behandling og service og hurtighed er bare super som jeg har fået

Super hurtig levering

Bestilte ret sent eftermiddag ved 16 tiden og varene var alligevel fremme næste dag (og dermed weekenden reddet :-)

Sinful leverer varen :)

Jeg bestilte varerne torsdag og havde dem fredag. Alt var som forventet og det blev en rigtig hyggelig weekend :-P

• Mike
  • Verified buyer

Nemt, hurtige og billigt.

Vi bestilte en vibrator til kvinden. Betalingen gik nemt igennem og forsendelsen kom til tiden. Produktet er helt i top og fungerer præcist som det skal. Kvinden er meget meget glad.

5 stjerner herfra. Mindre kan ikke gøre det.

Hurtig og fejlfri ekspedition

Sinful yder altid en hurtig, korrekt og fejlfri ekspedition.

Hurtigt & Nemt

Ville anbefale det til enhver, og det har jeg også gjort. Meget diskret og meget hurtigt leveret.

Sinful.dk

hurtig, præcis og god handel

Har intet at udsætte, og er fuldt ud tilfreds med min handel og leveringen.

• ulla

professionel og stilren rådgivning

God tone, person vejledning i top.

Bedste service!

Jeg fik en vare, der efter et par ganges brug holdt op med at virke, og jeg gik egentlig ikke ud fra, at man kunne få byttet varen, men skrev ind til Sinful, beskrev fejlen, egentlig blot for at meddele det, hvis andre kunder skulle have samme problem. Jeg fik et nyt legetøj, før jeg havde blinket med øjnene, og skrev sammen med en sød og forstående servicemedarbejder i den anden ende. Desuden er jeg vild med den diskrete måde, hvorpå varer bliver leveret.

• Jean
  • Verified buyer

Hvis alle bare var som jer :D

Der er ikke så meget andet at sige end : PERFEKT hele vejen igemnem.

"Just simply AWESOME"

Dette er en af de få internet shops - hvor du modtager dine vare indenfor 24 timer.
Hvis bare alle E-shops var ligeså service minded - som sinful.

UNIK

Modtog en tom æske og reklamerede over dette. Reklamationen blev STRAKS taget seriøs og en ny vare sendt samme dag. Enestående god service og produkter helt i top.

Super Service

Jeg skrev ind med et spørgsmål og fik lynhurtig svar og det var lige det jeg søgte, og varen kom rigtigt hurtigt.

Dejligt og rigtigt godt firma som jeg også vil handle med fremover hvis jeg skal bruge noget eller spørge hvis der er noget jeg oplysninger på.

fantastisk...!!!

dejligt og hurtig levering,skønne varer,nogen af dem,andre opdager man hvad de kan når man har fået dem,ikke altid efter forventningerne;-(...men ellers er det pragtfuld..!! ;-)

Skide god service

-Godt skide god service. Meget hurtigt enda

Sinful.dk

Super god betjæning og forsendelse

Jeg kan i allerhøjeste grad anbefale sinful super gode vare sød betjæning, hurtig levering og så er det kram de sælger,ikke bet billige stas man førhen købte.
På konens og egne vegne,haft mange gode timer.
Helle og Carl

Fantastisk side!

Fantastisk side med stort udvalg, og ofte med gode tilbud.
Gode priser og virkelig god service!
Kan kun anbefales :-)

super

super god service

• Per
  • Verified buyer

SUPER service og hurtig levering

Det var et godt indkøb, god service og lyn hurtig levering af ordrer.

Sinful.dk

hurtig og frem for alt anonym post

Hørte Joan Ørting på radio silkeborg anbefale jadeægget og måtte bare prøve det, og hendes glidecreme, cremen er virkelig fantastisk

I levere jeg kommer

Jeg var på nettet, og var lige inde forbi sindfuls hjemmeside og der var der et godt tilbud som jeg tænkte at jeg ville prøv, og det var heller ikke så dyrt at man ville ærger sig hvis det vist sig at det ikke lige var det vi havde brug for, men hold da op, det var bare lige det vi havde brug for og vi vil da kikke forbi igen for tænk hvis vi gik glip af noget.
kærlig hilsen

Sinful.dk

en super god og overskuelig hjemmeside

Jeg valgte at bruge sinful.dk til mine køb som ved et rent tilfælde, men kan kun anbefale den varmt til andre, hvilket jeg også allerede har gjort. Hjemmesiden er overskuelig, nem at bruge og en hjemmeside som jeg vil købe mine ting fra næste gang også.

• Line

Nice

Jeg havde mistet min Rabat kode men fik uden problem tilsendt en ny - det var rigtig god service!!

Enormt god service!

Mine varer kom til tiden og alt forløb perfekt. Jeg havde ved et uheld påbegyndt en ny ordre, men afbrød den igen. Dagen efter modtog jeg en mail, hvori jeg blev gjort opmærksom på at betalingen for min, nu afbrudte, ordre ikke var gået igennem, og det beklagede de meget. Utrolig god service, når man holder øje med den slags ting, istedet for at kunden selv skal henvende sig, hvis der skulle opstå en fejl. Stort bifald til Mia fra kundeservice og de andre folk fra sinful.dk. :)

• Anna

Gode produkter-Hurtig levering

Synes der er mange valgmuligheder-til alle mulige andlendiger. Godt til gave eller en selv.
Meget glad for at alle ting jeg bestilte kom flot indpakket og meget diskret leveret-meget hurtigt!!
Er rigtig tilfreds med alle valgmuligheder og tilbud der kommer på siden.

Godt

Dejligt at du kom så annonymt pakket ind og du var jo fyldt med det skønneste indhold der sætter farver og energi til mig og mine :-) jeg vil gerne bruge dig igen.....

Sinful.dk

Jeg er yderst tilfreds :)

Jeg snakkede med nogle venner om noget sex legetøj, og søgte lidt på google, og syntes at sinful.dk var det der virkede bedst til mig. søger man noget sexlegetøj som ik må være for dyrt kan man få det til en rimlig pris. Jeg leder igen efter sexlege tøj og tror jeg har fundet det næste stykke og det igen på sinful.dk.
Jeg bestilte sexlegetøjet og fik det dagen efter. Det gik hurtigt så jeg vil klart anbefale sinful.dk til alle der leder efter sexlege tøj.

Sinful.dk

Alt levede op til forventningerne - ingen problemer

Alt levede op til forventningerne - ingen problemer.

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.