We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (1,741)

Supersnelle levering!

Een betrouwbare webshop met snelle levering. Ik heb zelfs een 's middags besteld product diezelfde avond nog ontvangen!

Review by confirmed purchaser

Bestellen, is volgende dag bezorgen!!

Geweldig goede site!! Leuke aanbiedingen

Review by confirmed purchaser

Snelle levering, leuke kleding!

Leuke kleding, snelle levering, niks op aan te merken.

Review by confirmed purchaser

Mooie, leuke kleding die snelle en goede service geleverd wordt.

Bij Sans online kun je kleding van verschillende leuke merken voor dames en heren scoren. Het is gemakkelijk te bestellen en snel in huis.
Bij misverstanden of vragen word je vriendelijk geholpen door de medewerkers. Mocht je niet tevreden zijn, is het gemakkelijk terug te sturen en het bedrag wordt snel teruggestort. In mijn kast hangen al diverse kledingstukken, besteld bij Sans online :)

gewoon prima

goed, geen problemen, alles verloopt soepel

Supervlotte aflevering

Deze site moet je echt uitproberen, zal je bepaald niet tegenvallen. Keuze in overvloed en snelle afhandeling.

snelle en goede service!

zeer goed, snel en betrouwbaar

Review by confirmed purchaser

Geweldige klantenservice, veel keuze, hele nette prijzen, snelle levering

Superfijn bedrijf, ruime keuze, nette prijzen en vriendelijke en snelle klantenservice, duidelijke status op de website te vinden, geen overvloedige emails. Kortom een aanrader.

Enorm tevreden!

Regelmatig bij Sans-online besteld en elke keer voldoet het weer helemaal aan de verwachingen. Erg prettige webshop en nette werkwijze.

Leuke mode!

Leuke, casual mode! Snelle levering en goede service!

Super snelle service!

Ideaal! Geen verzendkosten en ook nog eens een super snelle service en top kwaliteit!

Doen wat ze beloven!

Ik heb via sans on-line een bestelling geplaatst en laten afleveren op een DHL service depot; dit is prima verlopen! Ook met e-mail die aangaf wanneer ik bij het service depot terecht kon. Ik zou deze procedure aan iedereen willen aanraden! Ik een leuk kledingstuk erbij; dus iedereen blij!!!
Kortom: een aanrader!

Review by confirmed purchaser

Eenvoudig, goed en snel geleverd

Sans-online is een overzichtelijke site, waar je goedkope kleding kunt kopen. Eenvoudige site waar je gemakkelijk doorheen komt en gemakkelijk kunt bestellen. Goede service en snel geleverd.

gewoon goed!

Snelle en nette service en verzending. Heel veel van mijn favoriete merken,dus een van mijn toppers onder de webwinkels

goede en nette service

Ik ben erg tevreden over de verwerking van de orders. Altijd netjes op tijd alles binnen en is netjes verpakt. Als ik artikelen retour wil sturen, kan dit kosteloos en ontvang ik per mail een bevesting.

Super!

Snelle levering en goede kwaliteit!

Helemaal goed!

Bestellen gaat snel en gemakkelijk, de bestelling was snel thuisbezorgd. Betalen achteraf is mogelijk en er zijn vaak kortingscodes te vinden. Ik bestel regelmatig hier, ben erg tevreden.

Prima product!!

Vlotte levering, belangrijk en fijn. Qualiteit is goed en valt mooi.

topsite

snelle levering en leuke kleding

Review by confirmed purchaser

Goede service en snelle bezorging.

Ik vind het geweldig dat je bijna na elke aankoop een tegoed bon van 10 euro krijgt!

In 1 woord: Super!

Sans-Online biedt een snelle levering, achteraf betalen is mogelijk, en retourneren is ook eenvoudig geregeld (en gratis). Alles bij elkaar, bij elke bestelling weer zeer tevreden!

Review by confirmed purchaser

Echt super! Altijd alles goed geregeld....

Super goed! Zelfs het retour sturen gaat helemaal goed! Wereld site.....

Bestelling Budgetproof.nl

Heerlijke ruime keus in de SALE. Items zoals verwacht en snelle levering. Helemaal leuk!

sans top in online!

afgelopen paar jaar verschillende keren online bestellingen gedaan en altijd zeer vlotte levering. Prima afhandeling van het hele proces van aankoop tot afleveren artikelen.
Mooi aanbod over de hele linie.
Kortom, ik ben een zeer tevreden klant, en blijf dan ook graag gebruik maken van de mogelijkheden die Sans-Online me biedt!

Fantastisch!!

Super snelle service

Super snelle service!

Het werkt super! Gratis verzending en retour of anders lage verzendkosten :)
je hebt je bestelling zo in huis en het is snel weer retour en je geld storten ze heel snel weer terug op je rekening!
de aanbiedingen zijn altijd leuk en veel keuze in kleding!

Snel en goed!

Jammer dat ik maar 1 kortingscode per bestelling in kon geven. Ik had er toevallig 2 en heb er nu maar 1 kunnen verzilveren. Verder snelle en goede service.

Review by confirmed purchaser

een goede en fijne service

via een collega van Sans gehoord.
Dit was echt een goede tip.
een goede en snelle service.
Ook als de zending retour moet gaat het prima

Review by confirmed purchaser

Super snelle levering van leuke artikelen!

Leuke artikelen voor betaalbare prijs. Snelle levering.

Review by confirmed purchaser

Ik ben opzich erg tevreden: snelle verzending en je kan gratis je product retourneren.

Fijne webwinkel om kleren te kopen. Heb al zo'n tien keer iets besteld met altijd snelle service, maar de laatste twee keer ging er iets mis en moest ik vijf dagen op mijn bestelling wachten. En ik vind dat de kleuren op de website niet overeenkomen met de kleuren die de kleding daadwerkelijk heeft. Op de site zijn de kleuren over het algemeen iets feller; misschien iets te fanatieke kwaliteit ;-)

Review by confirmed purchaser

Snel, alleen pakje nog niet retour bij sans gearriveerd.

Prima

Snelle bezorging.

Sans online is oké!!!

Goede service, snelle levering!!!

Top website!

Fijne website. Overzichtelijk en altijd leuke prijzen. Service is ook helemaal goed. Erg snel in huis!

perfecte service online kledingshop

Goede service, bezorging mag alleen sneller.
Nette behandeling bij contact.
Snelle afhandeling van betaling bij retournering.
Betrouwbaar

Altijd tevreden over sans-online

Ik bestel bijna wekelijks iets bij sans-online en ben zeer tevreden over de levering en wijze van retourzending. Indien wel eens iets mis gaat word hier heel duidelijk en correct over gecommuniceerd. Kortom: een aanrader!

Review by confirmed purchaser

Sans is een ontzettend leuke winkel, ben altijd heel tevreden met mijn bestellingen.

Vaak zijn de artikelen bij Sans al af geprijsd terwijl ze in een andere kledingwinkel nog normaal geprijsd zijn. Een heel groot voordeel.

Review by confirmed purchaser

Zeer snelle en vooral vriendelijke sevice!

Ik ben zeer tevreden over sans-online. Al geruime tijd maak ik gebruik van deze site met veel plezier. De levering is altijd even snel en goed verpakt.
De foto's komen vrijwel altijd goed overeen met het bestelde artikel en er word gelukkig regelmatig aangevuld in de shop.

Het enige nadeel vind ik de verhoogde prijs naar 25,- waarvoor minimaal besteld moet worden wil er gratis worden bezorgd.

Verder ben ik erg tevreden!!