We are hiring!

70 customer reviews
Review company
  • Reviews (70)

Super

Goed advies en snelle reactie.

Featured review of Rainbow Trampolines

Perfect!

Zaterdagavond : besteld
Dinsdag 8.00 uur: een mail met de mededeling: uw bestelling wordt vanmiddag afgeleverd,
Dinsdag 13.00 uur: de bus van Rainbow levert 3 dozen af en zet deze netjes in de garage.
Alle onderdelen voor de JumpPod Combo 305 zitten in de dozen en de trampoline is 1 groot succes! Stevig en makkelijk in elkaar te zetten.
Kortom: prima en snelle aflevering, prima service en een kwalitatief zeer goede trampoline!

Goede website, service. Heel snelle verzending! A+

Heel snel op de website gevonden wat ik zocht, snel betaald, 2 dagen later in huis.

Perfect.

fantastische service

Als je onderdelen nodig hebt voor je trampoline is rainbow trampolines het adres om dit te doen. Goede communicatie en fantastische service, echt een aanrader om hier alles te kopen.

goede service snelle levering

De enige leverancier die ik kon vinden die alleen een veiligheidsnet kan leveren voor de trampoliene. Bij alle anderen kon ik alleen een compleet net bestellen, dus met het frame erbij. Het net voldoet aan de verwachtingen. Past goed. Kinderen weer helemaal blij. het gewenste product was tijdelijk niet op voorraad, zodra het product binnen was kreeg ik een mail dat men er een voor mij reserveerd hadden. Na bestelling levering binnen 2 dagen. Prima service.

zeker aan te raden

duidelijk beschrijving, vlotte verhandeling

geweldig

Snelle levering en steeds e-mail ontvangen bij wijziging van de status.

super service

Wij hadden een nieuw trampolinezeil besteld bij rainbow trampolines en zij hebben ons geholpen met de afmetingen enz...
Na enkele dagen was dit geleverd en de kids zijn superblij want ze kunnen nu terug springen. Laat de zomer maar beginnen.

Goed en toch jammer!

De trampoline is in goede staat aangekomen!
Echter neem ik het wel kwalijk dat ik geen afspraak kon maken voor bezorging: vóór of ná de middag!
Het is anno 2012 toch ondenkbaar, dat je de verplichting hebt om voor zo'n bestelling de hele dag thuis te moeten blijven.
Zelf heb ik ook met betreffende telefoniste aangegeven om het pakket zelf op te halen.
Helaas kon zij mij geen informatie geven over de afmeting van ons pakket en durfde ik dit risico dus ook niet te nemen.
Advies naar Den Bosch bellen, maar zij namen de telefoon niet meer aan!
Door mijn Nachtdienst op de Spoedeisende Hulp bleef er niets anders over dan wakker blijven en afwachten.
Sorry voor dit negatieve verhaal, maar mijn bestelling heeft op deze manier een vervelende naklank! Rond 17.00uur werd het thuisbezorgd!
Wat mij betreft gaat bestellen over, wanneer er vanuit de telefooncentrale (namens Rainbow) niet op een gezonde manier meegedacht kan worden. erg jammer!
Vriendelijke groet,

Reply from Rainbow Trampolines

Jammer dat u er zo over denkt. Een pakketdienst rijdt honderden pakketten per dag volgens een zo gunstig mogelijke route. Hier kan niet van worden afgeweken. En als u niet thuis was geweest had u een briefje in de bus gevonden en een afspraak kunnen maken voor een voor u gunstige afleverdag. U had ook tijdens het bestellen een voorkeursdag voor aflevering kunnen aangeven. Tot slot, wij kunnen niet meedenken als u dit niet aangeeft.

vr. groet

Rainbow Trampolines

Snelle levering en goede kwaliteit.

De bestelling werd snel geleverd. De trampoline zag er goed uit en was makkelijk in elkaar te zetten.

• Lvs

Snelle en perfecte survice

Al twee keer heb ik een klein pakketje besteld via rainbow Trampolines. De verzendkosten waren voor deze artikelen nog gratis ook!! De pakketjes kwamen beide keren keurig op tijd binnen. Volgende keer bestel ik weer spullen voor onze trampoline via deze site!

uitstekend

zeer goed snel geleverd

Rainbow Trampolines

Prima trampoline en snelle levering

Veel keus, goed advies via de telefoon en snelle levering

Trampoline vervangende mat

We hadden een vervangende mat nodig. De site gaf duidelijk aan welke mat we moesten kiezen en waarop we moesten letten. De mat paste perfect.

makkelijk en snel

geen twijfel of we zouden bestellen,
net als de vorige keer , ideal betalen , binnen 3 dagen is de bestelling binnen.
Bedankt

• Bas
  • 2 Reviews

prima en snel

Prima site, snelle levering, goed verpakt.

Enkel in een geval kwam het plaatje niet overeen met de bestelde artikelen.

Reply from Rainbow Trampolines

Excuses hiervoor. Deze afbeelding zullen we aanpassen.

Prima!

makkelijke website, goed produkt en zeer enthousiast door de kleintjes ontvangen; een peutertrampoline!

Rainbow Trampolines

Snelle, correcte afhandeling; perfect product

Vraag vooraf per e-mail werd snel en duidelijk beantwoord.
Bestel- en betaalproces via de website verliepen probleemloos en vlot.
Product, netjes verpakt, razendsnel in huis.
Nu kan ik lekker bungelen aan mijn stoere, stevige trapeze :-)

Rainbow Trampolines

Snel en foutloos geleverd.

Degelijk materiaal gepaard met snelle service.

prima

Snel geleverdmair

Prima product, snelle levering

Ik heb gebeld met een vraag, en werd direct en goed te woord gestaan. De bestelling verliep prima, en de trampoline-spullen waren er snel. Ik heb het ook heel goed kunnen opbouwen.

best

dag1 besteld dag 2 in huis, prima

Een betrouwbaar bedrijf!

Fijn dat er mee wordt gedacht tijdens de bestelling.

goed

Goede service, jammer dat er niet op zaterdag geleverd wordt

Rainbow Trampolines

Prima ervaring bij onze eerste besteg

Wij hebben twee items besteld, verzorging van de bestelling werd snel en goed opgenomen en we werden goed geinformeerd omtrent de voortgang.Helaas ging er iets verkeerd, wat men zelf al snel hadden geconstateerd en waar men zelf ons ook berichte.
Ook de oplossing om dit recht te zetten werd met veel aandacht en snel opgelost.
Wij zijn zeer te vreden met deze ervaring.

Goede service.

Duidelijke omschrijving van het product met alle maten en waar het voor geschikt is. Snelle levering.
Zeer tevreden met de algehele service.

supersnelle levering

Zojuist een nieuw net besteld voor de Jumpking trampoline. De volgende dag was het in huis! Heel goede service.

Prima service

Met trampoline dek vol gaten (muizen in de winter opslag) het internet afgestruind voor een nieuwe. Zonder maten van het frame bij de hand blijft dat een lastige zaak. Bij Rainbow werden mijn vragen via de mail direct beantwoord. Na bestelling had ik het juiste dek binnen 2 dagen in huis. We kunnen weer springen!

Alles naar volle tevredenheid

je weet in het hele traject waar je aan toe bent
snelle levering
goede kwaliteit

Rainbow Trampolines

simpel besteld snel in huis.

Dit bedrijf kan ik je aanraden.

Rainbow Trampolines

Bestelling en levering perfect verlopen

Bestelling en levering perfect verlopen.

snelle levering

we zochten al een tijdje naar een net voor onze trampoline

eerst kijk je dicht in de buurt niks gevonden toen maar gaan google

en vonden Rainbow zaterdags besteld dinsdags in huis goede kwaliteit en niet duur

Rainbow Trampolines

betrouwbaar en super snel geleverd

smorgens besteld en volgende morgen al in huis.

Vlotte levering, puik product

zeer goed materiaal... Vlotte levering...

Snel en vriendelijk

Na een snelle , efficiënte en vriendelijke e-mail wisseling, is onze trampoline keurig afgeleverd.

voortreffelijk "geveerd"

Voorbeeldig geholpen. In voorkomend geval kom ik bij u terug.
Vr.Gr.
(Ik had trampolineveren besteld)

geweldig, snel en correct

10. snel en correct

• dam.

geweldig

snelle levering zonder problemen,betaald via idael,was in het begin erg huiverig,maar is helemaal goed gegaan,zal zeker via deze site,dit weer doen,was super,en vooral mijn kids waren blij met de snelle levering,ook was deze keurig verpakt,mijn dank,mevr dam.

SUPER!!

Hele snele levering, overzichtelijke site, uitgebreid assortiment!

• Emö

Goed advies, perfecte levering

Al de tweede keer trampoline gekocht bij Rainbow Tramolines: goed advies gekregen, je kunt altijd terecht voor onderdelen, en trampo was binnen twee dagen bezorgd. En ook nog scherp geprijsd!

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.