We are hiring!

• Steen
  • Steen
  • Give, DK

God support og levering

Hurtig med chat support og levering til tiden.

Reply from Profilmetal A/S - Profilmetal-Shop.dk

Hej Steen, det gælder os at du har haft en god oplevelse med både chat og levering. Tusind tak for din anmeldelse :-)

Featured review of Profilmetal A/S - Profilmetal-Shop.dk

Meget tilfreds

Fik det jeg bestilte 3 hverdage efter jeg bestilte. Der var desværre et hak på ca 10 cm i den ene plade. Da jeg ikke var tilstede da det blev afleveret, gjorde chaufføren mig opmærksom på dette over tlf. Det er jeg rigtig glad for, og fik også snakke med profilmetal om det, og vi fandt en løsning.

Yderst tilfreds men profilmetal og deres kundeservice, vil helt klart anbefale dem til andre, og vil helt sikkert handle hos dem igen.

Mvh Morten Gellert

Reply from Profilmetal A/S - Profilmetal-Shop.dk

Hej Morten, det glæder os at du er tilfreds med din handel :-) Tusind tak for den fine anmeldelse! God aften:-)

Super betjening

Det var en hurtig levering, og da der var en lille fejl i min bestilling, kontaktede man mig og vi fik rettet fejlen
Super
Niels Hansen

Reply from Profilmetal A/S - Profilmetal-Shop.dk

Hej Niels, det glæder os at du er tilfreds med din bestilling :-) Tak for din anmeldelse :-)

Ole Sundø, Hørsholm

Modtog mine trapeztagplader som oplyst og chaufføren ringede som aftalt. Pladerne var aflæsset som aftalt. Alt ialt en helt troværdig behandling. Både før, under og efter henvendelse til firmaet havde jeg
en god fornemmelse. God rådgivning angående montage og diverse tips.
Eneste anke var at 1 plade på den sidste meter havde defekt af antikondens behandlingen. Den skulle alligevel skæres af så det betød mindre, men det skal være i orden fra produktionen.
Mvh Ole Sundø

Reply from Profilmetal A/S - Profilmetal-Shop.dk

Hej Ole, tusind tak for din uddybende anmeldelse. Det glæder os at vi har opført os troværdigt helel vejen gennem forløbet. Din anke må vi lige have styr på, sender dig e e-mail :-)

Som aftalt

Alt var i overensstemmelse med aftalerne. Mere kan man ikke forlange, men for en ordens skyld skal det oplyses, at serviceniveauet var helt i top.

Reply from Profilmetal A/S - Profilmetal-Shop.dk

Hej Attila, det glæder os at serviceniveauet var i top :-) Tusind mange tak for din anmeldelse :-)

Et proffetionelt firma

Har modtaget mit nye tag på ca 240 kv med div tilbehør. Alt er som det skal være. Det er leveret før aftalt tid. Mangen tak til profilmetal for en meget god service. Og en stor tak til chaufføren som leveret varene på gårdspladsen.

Mvh
Geir Taranger

Reply from Profilmetal A/S - Profilmetal-Shop.dk

Hej Geir, tusind tak for den fine anmeldelse. Det glæder os at du har haft en god oplevelse. Vi giver din ros videre til chaufføren :-)

Ingen problemer

Ingen problemer med bestilling og levering fra jer.
Godt med info om hvornår man kan forvente at modtage sine varer.
Stor ros til chaufføren, der ingen problemer havde med at læsse af på selve taget. Så blev jeg jo selv fri for at bakse med pladerne.

Reply from Profilmetal A/S - Profilmetal-Shop.dk

Hej Jesper, tusind tak for den fine anmeldelse :-) Det glæder os at du har haft en god oplevelse :-)

• tove
  • viborg, DK

alt i orden

ingen anmærkning

Hej Tove, det glæder os at du har haft en god oplevelse :-) God weekend

• Mickey
  • 4060, DK

Super venlige og hjælpsomme

Jeg har købt Ståltagplader,undertag,diværse, til min garage, de ringe som aftalt og leveringen var hurtig efter bestilling. Men der var en ting der manglede, jeg mailede til dem og blev ringet op og så blev varen sendt samme dag.
Jeg synts det var en god oplevelse, det eneste minus var at frakten var meget meget dyr.

Reply from Profilmetal A/S - Profilmetal-Shop.dk

Hej Mickey, jeg beklager at vi ikke fik pakket det hele med til første leverance. Men det glæder mig at vi hurtigt fik sendt det sidste af sted :-) Vi kan desværre ikke gøre noget ved fragtomkostningerne :-(

Bestilling med "dyr" fragt :(

Har lige bestilt ca 40m2 sort ståltag med lægter til min garage og fyrrum hos Profilmetal-shop.dk som jeg synes er rimelig billige med deres varer. Surfede efter billigere varer uden held, og modtager det nok i løbet af næste uge. Så skriver lige en anmeldelse igen når og hvis min bestilling kommer i hus. Men indtil videre en nem og dejlig hjemmeside og handle på, og de tager imod alle betalingskort som jeg synes er sjældent på nettet. Men indtil videre synes jeg fragten er lige lovlig for dyr... 600kr for fragt er mange penge nar man kun køber for ca 3200kr

Reply from Profilmetal A/S - Profilmetal-Shop.dk

Hej Stefan, der er intet vi hellere ville, end at levere det til billigere fragt. Vi kunne selvfølgelig bare hæve prisen på pladerne, og sænke prisen på fragten. Men så snyder vi dem der vælger at afhente. Vi har derfor valgt at det skal være gennemskueligt hvad der er af fragtomkostninger. De er selvfølgelig lidt højere når man skal ud med en lastbil med kran :-) Vi håber at resten af din ordre forløber efter planen :-)

Rigtig god service

Har igår modtaget mine 3 TP19, 7 meter lange plader.
meget fint leveret af en rigtig flink chauffør.

Alt var i skønneste orden og pladerne ligger allerede på carporten.

TAK for god service.

Paul Hansen

Reply from Profilmetal A/S - Profilmetal-Shop.dk

Hej Pauli, tusind tak for anmeldelsen :-) Det glæder os at du har haft en god oplevelse :-) God Onsdag!

En meget professionel behandling

Har modtaget mine vare i dag og alt i skønneste orden. Blev ringet op i går af en venlig med arbejder fra profilmetal der fortalte mig at jeg ville modtage mine vare i dag, samt chaufføren der kom med varen var utrolig serviceminded og venlig. Alt er løbet perfekt og jeg er helt sikker på at handle der på et senere tidspunkt igen. De bedste anbefalinger herfra.
Henrik Bzorek

Reply from Profilmetal A/S - Profilmetal-Shop.dk

Hej Henrik, det glæder os at du har haft en rigtig god oplevelse :-) Vi skal nok give din ros videre til chaufføren :-) Tak for den fine anmeldelse!

Profilmetal A/S - Profilmetal-Shop.dk

En god og professtionel handel....!!

Efter 2 handler med ProfilMetal kan jeg varmt anbefale dette firma - En god formemmelse og pricis handel.
M.v.h. Svend Ohlsø

Reply from Profilmetal A/S - Profilmetal-Shop.dk

Hej Svend, tusind tak for den gode anmeldelse. Det glæder os at du har haft nogle gode oplevelser :-)

Fin service

Nem bestilling og ingen problemer omkring afhentning af ordren, hvor jeg fik fin hjælp med at læsse traileren.
Desværre var jeg blevet rådgivet forkert omkring dækbredden. Heldigvis i den rigtige retning men det kostede en pladesaks og en times hårdt klippearbejde. Handler gerne hos Profilmetal igen.

Reply from Profilmetal A/S - Profilmetal-Shop.dk

Hej Jesper, beklager misinformation omkring dækbredde :-( Hvis vi på nogen måde tydeligere kan angive dækbredden på 1090 mm. på Trapezplader så må du endelig sige til: http://www.profilmetal-shop.dk/st_lplader_tag/trapez_tp19_-_m_l_1090x3000_mm.htm

Tak for din anmeldelse og god tirsdag :-)

Fanstisk god oplevelse

Det var dejligt at opleve en bestilling på nettet gik så godt. Der var svar med det samme og da ordren var færdig til afhentningen, ringede der en sød pige og fortalte at nu var det klar til afhentning, samtidig fik jeg en mail omkring det. Afhentningen var perfekt, godt indpakket, lige til at lægge i traileren. Personalet var meget søde og glade. Betjeningen fin, hjælp til at losse traileren.
Det er ikke sidste gang jeg har handlet der.
Kurt Jørgensen

Reply from Profilmetal A/S - Profilmetal-Shop.dk

Hej Kurt, Tusind tak for den fine anmeldelse :-) Det glæder os at du har haft en god oplevelse! God Onsdag!

Super

Efter min bestilling via hjemmesiden, fik jeg at vide pr. mail, at jeg kunne regne med at at modtage mine tagplader i uge 31. Medio uge 31 fik jeg endnu en mail om, at varerne var afsendt. Dagen efter kom en fragtmand med mine varer. Jeg elsker, når man kan regne med folk, og aftaler overholdes ;-)

Mvh Per Hildebrandt.

Reply from Profilmetal A/S - Profilmetal-Shop.dk

Hej Per, tak for din anmeldelse :-) Det glæder os at du har haft en god oplevelse med dit køb :-) God Weekend

Tæt på 5

Altid god service og betjening, men !!! Denne gang havde jeg købt nogle profiler til afdækning, og de var kun emballeret i bølgepap, (nybagt fransbrød beskytter ca. lige så godt), heldigvis kun et par hjørner bukket som kunne rettes ud. De burde nok være emballeret i pap, eller i det mindste noget styropor eller foam i enderne af pakken.
De fem stjerner må i vente med til nsæte gang.
MVH HANDY WORK

Reply from Profilmetal A/S - Profilmetal-Shop.dk

Hej Per, tak for anmeldelsen. Kunne lyde til at de har været lidt nærige med pappet på lageret, eller at det har fået en hård medfart med fragtmanden i dette tilfælde. Vi har tidligere emballeret det i plastic m.v. men fundet at det var mest forsvarligt at sende det af sted med bølgepap. Det skal selvfølgelig være pakket forsvarligt så de plejer at få et par lag, og så ombuk i enderne, så de er ekstra stærke der. Beklager den uheldige oplevelse, håber vi kan gøre det bedre næste gang :-(

Næsten godt nok

Generelt er jeg tilfreds, men der er allligevel to punkter, jeg kan anføre som noget, der kan blive bedre:
Jeg havde bedt om at få meddelt en dag, jeg fik varerne leveret, men fik kun fire mulige dage plus advis en halv time før leveringen.
Ved aflæsningen viste det sig, at stropperne fra kranen skulle ind under trapezpladerne, som blev lettere deformeret. Der burde være et bræt under plader mm., som stopperne kunne lægges under, i stedet for bare den lille bjælke, som dannede grundlag for metalbåndssammensnøringen.

Reply from Profilmetal A/S - Profilmetal-Shop.dk

Hej Carsten, tak for anmeldelsen! Som man siger, så er der altid plads til forbedringer. Beklager vognmanden ikke kunne oplyse en mere præcis dag end 4 muligheder. De fleste leveringer foregår med kran og stropper, det plejer der normalt ikke at være nogen problemer i :-(

Profilmetal A/S - Profilmetal-Shop.dk

Det var hurtig levering men jeg manglede så bare en pakke skruer som ikke var med vognmanden. Han ringede og sagde det men der kom ingen skruer før jeg selv også ringede og rykkede for skruerne som så kom dagen efter. Så det er bare en super service :-)

Reply from Profilmetal A/S - Profilmetal-Shop.dk

Hej Bjarne, det glæder os at du har haft en god oplevelse :-) Beklager der ikke var skruer med i første omgang, det er jo ikke nemt at sætte fast uden :-( Tak for anmeldelsen :-)

Profilmetal A/S - Profilmetal-Shop.dk

Levering til tiden, men vare beskadiget i transport

Levering til tiden, med god kontakt fra Profilmetal før levering. Desværre var en tagplade ridset ved levering - sikkert under transport. Da jeg informerede om problemet, bad Profilmetal om jeg kunne tage et billede og sende ind. Det gjorde jeg, men har så siden ikke hørt noget (kan skyldes ferie). Det koster den sidste stjerne, da jeg ellers er meget tilfreds med øvrig betjening og leverence

Hej Morten, tak for din anmeldelse. Beklager ventetiden :-(
Der er åbenbart gået lidt ferie i den.

Profilmetal A/S - Profilmetal-Shop.dk

Som det pleje - alt i orden!

Bestilling via shoppen, returmelding, og meddelelse om levering.
Både mail og sms om klar til afhentning, som det plejer.
Det kan ikke gøres meget bedre i disse tider!
Pæne materialer ved afhentningen, der er intet at komme efter.
Jeg vender helt sikkert tilbage!

Reply from Profilmetal A/S - Profilmetal-Shop.dk

Hej John, tak for anmeldelsen :-) Det glæder os at du har haft en god oplevelse, og vi glæder os til at se dig igen :-)

Profilmetal A/S - Profilmetal-Shop.dk

Levering i overensstemmelse med det lovede

tagtrin afsendt indenfor det lovede, ikke hurtigt, men OK. Indpakning for "svag" pakken var ikke lukket ordentlig ved modtagelsen. Havde der været smådele i kunne disse have været faldet ud. Post Danmark påtog sig evt. erstatningsforpligtigelse.

Reply from Profilmetal A/S - Profilmetal-Shop.dk

Hej Jesper, tak for din anmeldelse. Beklager den lange leveringstid på dine stigetrin. Den har tilsyneladende ligget stille et eller andet sted. Dem burde vi kunne levere fra dag til dag.

Helt perfekt

Helt perfekt. Jeg havde fået klikket på de forkerte skruer, problemt blev løst ved en opringning, hurtigt og nemt. Kan kun anbefales.

Reply from Profilmetal A/S - Profilmetal-Shop.dk

Hej Jens, tak for anmeldelsen, det glæder os at alt gik smertefrit :-)

Fin service men...

...desværre er der kommet lidt transportskader. Jeg er klar over at pladerne er meget lange, men synes nu nok at begge ender burde have været beskyttet af noget træ eller lign.

Ellers fin service mht. telefonopkald før fragtmanden kommer.

Reply from Profilmetal A/S - Profilmetal-Shop.dk

Hej Flemming, tak for din anmeldelse. Kan godt se du har været uheldig med transporten :-( Vi har lige forsøgt at kontakte dig, uden held, men vi prøver igen senere på dagen. Ellers er du velkommen til at komme os i forkøbet og ringe på 5663 0222, så vi kan finde en løsning på problemet.

super

Skal man have ståltag,så skal det købes ved profilmetal.Kanon service,kan kun andbefales.

Reply from Profilmetal A/S - Profilmetal-Shop.dk

Hej Brian, det glæder os at du har haft en god oplevelse :-) Tak for anmeldelsen og god pinse :-)

• Carsten
  • Hvidovre, DK
  • Verified buyer

Hjælpsom support og præcis levering

Brugbare råd til opmåling af tagplader, og leveringen foregik på aftalt tidspunkt. Tagpladerne var godt forseglet og der var ingen transportskader. Jeg anbefaler uden tvivl profilmetal til ALLE der vil lægge nyt tag

Reply from Profilmetal A/S - Profilmetal-Shop.dk

Hej Carsten, vi er glade for at du har haft en god oplevelse :-) Tak for den fine anmeldelse :-)

• Karsten
  • Sønderborg, DK
  • Verified buyer

Top service og ditto produkt.

Har haft fornøjelsen af at købe et Profilmetal-tag samt div. tilbehør og kan kun sige at produktet er absolut pengene værd og måske også mere. Omkring service, her en tak til Terkel for supergod service, hele vejen igennem har tingene været fint fulgt til dørs, og selv ved en mindre reklamation, blev denne løst uden beregning for mig. Skal jeg bruge tag en anden gang, vender jeg helt sikkert tilbage.

Reply from Profilmetal A/S - Profilmetal-Shop.dk

Hej Karsten, det glæder os at du har haft en god oplevelse :-) Vi beklager de skadede varer, nye er på vej hurtigst mulig! Tusind tak for den gode anmeldelse, du skal være velkommen til at kigge forbi en anden gang :-)

***** Perfekt *****

Købte trapezplader vægplader til hegn, de kom før annonceret. Vognmanden var så fleksibel at han kørte om på bagsiden af grunden, så pallen med plader blev placeret der hvor de skulle bruges - så slap jeg for at skulle bære rundt om huset.

Super service, og billig i forhold til lignende produkter.

Reply from Profilmetal A/S - Profilmetal-Shop.dk

Hej Christian, tusind tak for den fine anmeldelse :-) Det glæder os at du har haft en god oplevelse :) God weekend!

Perfekt, igen :-)

Atter en gang gik alt som det skulle, blev ringet op dagen før levering, kan KUN være tilfreds.

Reply from Profilmetal A/S - Profilmetal-Shop.dk

Hej Teis, tusind tak for din anmeldelse :-) Det glæder os at varerne nåede sikkert frem :) Mht. SMS varsel, kunne det da være vi skulle overveje en sådan service :) God weekend

Niels

Alt lige efter bogen ;-)

Sådan skal nethandel være.

Reply from Profilmetal A/S - Profilmetal-Shop.dk

Hej Niels, tak for din anmeldelse :) Det glæder os at du har haft en god oplevelse! God weekend!

Jan

De bestilte varer ankom til aftalt tid. Ordentlig emballeret og aflæsset så udmærket at skader fra andre byggematerialer til adressen ikke ville ske.

Kunne ikke være bedre. Vender helt sikkert tilbage.

Reply from Profilmetal A/S - Profilmetal-Shop.dk

Hej Jan, tusind tak for din anmeldelse :-) Det glæder os at du har haft en god oplevelse, og at varerne nåede godt og sikkert frem :-)

Alt i orden :-)

Alt ankom til tiden og vognamnden ringede som vi havde aftalt. Pladerne var i tiptop stand, uden buler eller ridser.

Reply from Profilmetal A/S - Profilmetal-Shop.dk

Hej Kresten, det glæder os at alt gik som det skulle :-) Tak for anmeldelsen og god påske :-)

• Andi
  • Bagsværd, DK
  • 2 Reviews
  • Verified buyer

Fin levering og aflæsning med omtanke

Har bestilt tagplader (trapez) og forskellig profil/lægter, skruer. Godt pakket og leveret så lovet. Super.

Reply from Profilmetal A/S - Profilmetal-Shop.dk

Hej Andi, Det glæder os at du har haft en god oplevelse, tak for anmeldelsen :-)

tja det var ok

Der mangled noget i den bestilling som jeg fik,men eller var det nemt og ingen problemer med at få eftersendt det manglene

Reply from Profilmetal A/S - Profilmetal-Shop.dk

Hej Gerald, Tak for din anmeldelse, Vi beklager det hele ikke kom med i første omgang :-(

Profilmetal A/S - Profilmetal-Shop.dk

Ståltag leveret helt som lovet.

Efter en elektronisk bestilling af 9 og 8 tagplader på standardmål, fik jeg med det samme en ordre bekræftelse via e-mail. Blev ringet op af Profilmetal dagen før levering mht levering. Leveringen skete 7 dage efter bestilling og med en forudgående samtale med chaufføren om tidspunkt. En rigtig god og oprigtig behandling der kun kan anbefales. Tøv ikke, men handel her når behovet er der.
Henrik
Kalundborg

Reply from Profilmetal A/S - Profilmetal-Shop.dk

Hej Henrik, Tusind tak for den fine anmeldelse :-) Det glæder os at du har haft en god oplevelse :-)

Profilmetal A/S - Profilmetal-Shop.dk

lev af ståltag med tagstensprofil

Leverancen var tagplader fra Profilmetal. Bestilling, bekræftelse og info om varens vej gennem systemet, samt lev var helt ok.
Desværre var flere plader transportskadet i lakken da jeg fik den lukket
op. Det var slid under transport hvor pladerne åbenbart har kunne rykke sig frem og tilbage med skaden som følge. Da det var en ganske lille mængde jeg købte var skades procenten ret stor. Kun fordi det er et lidt sekundært sted vi skule bruge dem, plettede vi med med maling. Jeg valgte ikke atforsøge få dem byttet. Men ærgeligt alligevel.

Reply from Profilmetal A/S - Profilmetal-Shop.dk

Hej Henrik. Vi er utrolig kede af at der har været en transportskade på dine plader. Hvis du havde kontaktet os, havde vi løst problemet og leveret nogle nye plader til dig hurtigst mulig! Men da du allerede har monteret dem, har jeg i stedet krediteret fragten på 299 kr. til dit betalingskort, så de går ind på din konto igen. Beklager fejlen :-(

Trapeztagplader - Profil 19

Mit skur trængte til nyt tag undersøgte derfor priser lokalt og på nettet og fandt Profilmetal som havde en god pris. Bestilte og betalte via nettet, det var meget nemt at se og bestille de ønskede produkter. Blev ringet op dagen før, at leveringen ville finde sted mellem kl.7.00 og 7.30. Klokken 7.01 dukkede en morgenfrisk venlig chauffør op med det bestilte og hjalp med at bære det ind i carporten hvor pladerne skal ligge til jeg får "tid/lyst" til at montere det på mit skur.
NB: Chaufføren oplyste at den øverste plade var lidt skrammet i den ene ende - men det kan jeg leve med. Tak for god service.
Preben Sievertsen

Reply from Profilmetal A/S - Profilmetal-Shop.dk

Hej Preben. Det glæder os at du har haft en god oplevelse :-) Vi har straks givet din ros videre til vores vognmand. Tusind tak for din anmeldelse :-)

Tag plader og tilbehør

Har købt tag plader til mit værksted + tilbehør i form af skruer, inddækninger, skum og fugemasse.
Meget positiv oplevelse.
Blev ikke informeret dagen før levering, men vognmanden ringede nogle timer inden han dukkede op på adressen, så det var ok.

Reply from Profilmetal A/S - Profilmetal-Shop.dk

Hej Allan, beklager den sene information omkring leveringen. Men det glæder mig at du er tilfreds med resten af forløbet :-) Tak for din anmeldelse :-)

Profil trapezplader

God service - men det ville have været dejligt at vide hvornår pladerne blev leveret i stedet for at vognmanden pludselig holdt udenfor

Reply from Profilmetal A/S - Profilmetal-Shop.dk

Hej Inge, vi beklager den manglende information omkring leveringsdag. Normalt ringer vi ud senest dagen før og oplyser hvornår vognmanden kommer forbi. Det er tilsyneladende smuttet i dit tilfælde og det er ikke godt nok.. Det må vi lige stramme op på! Tusind tak for din anmeldelse og god weekend :-)

Profil tagplader

Fin service, generel god oplevelse, kan anbefales :-)

Reply from Profilmetal A/S - Profilmetal-Shop.dk

Hej Karsten, tusind tak for din anmeldelse :-) Det glæder os at du er tilfreds med oplevelsen. Vi prøver at gøre os fortjent til en 5'er næste gang ;-) God Weekend :-)

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.