We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (87)
www.parabolshoppen.dk

Ingen vare modtaget, overhovedet ingen response på henvendelser

Jeg bestilte for næsten to uger siden en vare og modtog straks en mail om, at den vil blive leveret indenfor 2 - 3 dage. Siden har jeg intet hørt fra firmaet trods gentagne henvendelser på telefon og mail. Totalt useriøst foretagede.

www.parabolshoppen.dk

Lang leveringstid og ingen svar på email

Jeg kan slet ikke andbefale at folk handler hos dem, de overholder ikke den tid som de skriver i mailen 2-3 dage skulle måske rettes til 2-3 uger.
Når man skriver til svarer de ikke.

Så i bund og grund noget af det værste jeg har oplevet af en dansk firma på internet.

/Pau

www.parabolshoppen.dk

Ingen kontakt + penge hævet længe inde varen bliver sendt

Jeg bestilte nogle småting og modtog en automatisk ordrebekræftelse.
Dagen efter bliver beløbet hævet på min konto – efter 3 dage prøver jeg at kontakte forretningen både pr. mail og telefon – intet svar.
Da det via cvr.dk hjemmesiden lykkedes mig at opspore et privat telefon nummer på indehaveren meddeler hans kone at "han er syg, men svare på mails"… - hmmm… - det havde han så ikke gjort på dem jeg sendte…
3 dage senere dukker mine vare op, men jeg kan på ingen måde anbefale at handle hos denne virksomhed.

hurtig respons /hurtig levering

Hurtig og efektiv vejledning via mail, bestilte den anbefaledet parabolboks, hurtig levereing få dage senere. :-)

Ingen response eller besvarelse

Jeg bestile en alm. vare (Triax parabol med LNB), efter at have modtaget automatisk svar hørte jeg intet.
Har ringet 3 gange og skrevet unden svar.
Ved ikke om ordren bliver til noget eller ej.

ingen kontakt

Lang leveringstid, og så havde de hævet pengene inden varen blev sendt af sted.
Jeg returnerede varen og måtte og måtte vente ca 7 uger på at få pengene retur. Surt!
De svarer ikke, hverken på mails eller telefon.

Kan ikke anbefales

Lover leveringstid som ikke bliver overholdt, - kan ikke kontaktes pr telefon, - kun pr email, - med lange svartider

Kontakt? = joke

Varer modtaget ok

support og spørgsmål joke
svarer aldrig på mail eller telefon, så det var sidste gang jeg handlede der.

www.parabolshoppen.dk

Man betaler får ingen vare

Vi har den 30/11 - 2011 bestilt Viaccess Yousee Ca Modul hos parabolshoppen.dk i Roskilde. Pengene blev hævet med det samme, men vi har stadig ikke her den 7/12 - 2011 modtaget noget. Der blev pralet med de kun havde 1 - 2 dages leveringstid. Prøvet at ringe uden held og skrevet en mail uden svar tilbage, så det er vist ikke et godt sted at prøve at købe noget. Hilsen Karin & Knud Erik.

Hold jer væk

Hold jer væk fra www.parabolshoppen.dk

Bestilte d. 1/9-2011 en parabol + diverse, betalte med Dankort.

Fik med det samme en ordrebekræftelse med besked om at varerne ville blive sendt i løbet af 2-3 dage. Pengene blev trukket d. 6/9, men i dag d. 12/9 har jeg stadig ikke set skyggen af min ordre.

Har henvendt mig pr. mail d. 8/9-2011 men ikke fået noget svar.

Mandag d.11-07-2011

Jeg har bestilt en udendørsantenne den 4-07-2011 og har stadig ikke modtaget den, jeg har skrevet 5 mails og ikke fået noget svar og har ikke modtaget mine penge 366 kr. Så for guds skyld LAD VÆRE MED AT BESTILLE NOGET PÅ DEN HJEMME SIDE DET ER ET FUP FIRMA.

Godt udvalg

Godt tilfreds, hele vejen rundt

Review by confirmed purchaser

Nem og let overskulig hjemmeside

Absolut langsom levering

Har bestilt parabol listet medd 2-3 dages levering - og i ordre bekræftigelse står der an hvis dette ikke holdet vil man straks modtage mere info. Der er nu gået temmelig mange dage og har intet modtaget + intet hørt + penge ikke trukket hvilket vil sige vareren endnu ikke er send, telefon numere /ingen af disse) har været mulige at ringe til gennem de sidste paar dage!

Kan ikke anbefale denne shop!!!

Xander found this review useful

Review by confirmed purchaser

Fin service og hurtig levering

Som det skal være ..

Nøjagtig som bestilt.
Hurtigt leveret.

Skuffende

Jeg fandt Parabol Shoppen via nettet da jeg skulle bruge en ny receiver til mit Viasat abonnement. Jeg undersøgte hjemmesiden og fandt frem til en receiver med optagefunktion i.
Jeg købte produktet og fandt til min overraskelse ud af, at jeg ikke kunne optage programmerne. Jeg kontaktede Viasat og fandt ud af, at det krævede en tilføjelse til mit nuværende abonnement. Det står det IKKE noget om på Parabol Shoppens hjemmeside, så nu står jeg med en receiver som jeg ikke kan optage på.
SKUFFENDE, at man ikke oplyser om det på hjemmesiden!

Alt fungerede godt

Nemt at bestille og betale. Varerne ankom indenfor den angivne tid.

Review by confirmed purchaser

Holder ikke hvad de lover

Modtog ordrebekræftelse d 6. april, hvor PS skriver, at hvis der er problemer med leverence i løbet af 2-3 dage bliver man kontaktet.
Modtog varen 8 dage senere uden at have hørt noget fra Parabol Shoppen!!
Pakningen var ødelagt og åben, hvilket sikkert ikke skyldes afsender.

Awsome webshop

Varer til tiden hurtig levering.

Review by confirmed purchaser

Fint produkt til en anstændig pris

Nem installation efter medfølgende brugsanvisning - sværere er det ikke, kunne andre lære.

Review by confirmed purchaser

Tja, jeg ved ik, når man betaler for noget og kun får leveret en del af det, så er det vel ik for godt.

Bestilte en ''Strong'' receiver og en ''Strong'' udendørs digital antenne og nogle F-connector stik samt slutmuffer. Fik dog kun leveret antennen og receiveren. Men fik lov at betale for det hele. Tja ved ikke rigtig, men tror nu ik jeg handler her igen... :-(

Xander found this review useful

Review by confirmed purchaser

Superhurtig og alt var som bestilt

Hurtig levering, alt var ok. Supersælger

Hurtigt & Effektivt!

Parabol Shoppen er helt kanon. Deres pris er den de skriver. Der er ingen skjulte dikkedarer eller andet.

De sender det hurtigt og effektivt.

Vil klart bruge dem igen.

Hurtig levering.

Har købt en digital antenne til sommerhuset.
Hurtig ekspedition. Når varen bestilles mandag aften, og den modtages onsdag morgen, så er jeg tilfreds.

Det fungerer

Jeg kunne godt tænke mig, at man fik en mail, når bestillingen var afsendt. Ellers ingen bemærkninger

Review by confirmed purchaser

God og hurtig besvarelse af tvivlsspørgsmål

Samt god hurtig og problemfri handel. De bedste anbefalinger.

meget tilfreds.

jeg er meget tilfreds med at handle hos jer det jeg bestilte kom hurtigt så i hører fra mig igen.venlig hilsen viola holm

Upåklagelig handel

Det fungerer udmærket

En positiv oplevelse

Alt klappede som det skulle, det gælder både forsendelse og produkternes kvalitet.

Tak for hjælpen
Jens Nielsen
Randers

God og hurtig service.

Fik min digital modtager hurtigt og den virkede med
det samme den blev sat til.

Produktet er super og jeg kan nu se HD TV.

Super GOD support

Jeg forespurgte på hvilken antenne jeg burde vælge, og fik hurtig tilbagemelding med et godt og brugbart forslag. Endvidere oversigt over hvilke kanaler jeg skal bruge i mit område. GOD support-

Hurtigt og nemt!

Overskuelig hjemmeside og hurtig levering som lovet:)

Review by confirmed purchaser

Udsolgt, men fandt en løsning.

Havde bestilt et produkt, der viste sig at være udsolgt, men fik en mail med anbefaling af et andet produkt, der forhåbentligt er lige så godt, og det købte jeg.

Ikke noget vrøvl

Ligeud og nem internet handel - kan anbefales uden anmærkninger

God handel

Købte en antenne, som kom som aftalt. God handel, ingen problemer. (-:

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering selv i en juletid

Købte en Triac antenne og en Digyboxx t4 va. Indpakning fin. Varen blev leveret indenfor 36 timer selvom det var i forbindelse med helligdage - track and trace nåede endda ikke at blive aktiveret hos Postdanmark, før jeg havde varen. Jeg vil have Parabolshoppen med i mine overvejelser, når jeg næste gang skal købe elektronik

Nemt & hurtigt

Nem hjemmeside, let bestilling & hurtig levering. Måske lidt for enkelt, da jeg ikke modtog information om f.eks. afsendelse af varen. Dvs intet mellem den automatisk genererede ordrebekræftelse og varen der dukkede op. Men som sagt, fint og hurtigt.

hurtig levering

hurtig levering af ubeskadiget vare, at der opstår elektronikfejl kan de ikke lastes for

Review by confirmed purchaser

Vare på hjemmesiden - men ikke i virkeligheden

Det er altid ærgeligt at bestille en vare på en hjemmeside som et firmaet ikke har.