We are hiring!

Review company
  • Reviews (169)

Featured review of Lille Per-seng

Helt Perfekt och Super Service

All that can be said has already been done by other happy customers of Mary and Lars.
We, Dutchmen living in Malmö, fell in love with the orginal Junoseng.
Thanks to Mary and Lars we have now a perfectly restored bed.

On Saturday December 3rd late afternoon Mary and Lars were both very helpfull and serviceminded to get me 'on the way' with the Junoseng.

We will not soon forgot the great service in Væggerløse!

THANK YOU

Ferdinand & Willeke

Helt igennem perfekt!

Alt var perfekt. Super god service som man kun ellers tør drømme om!
Dejligt med så professionel og samtidig utrolig personlig betjening. Det fås ikke bedre.
Skønt at føle der er rigtige og ikke mindst dejlige mennesker på den anden side af skærmen.
Tusind tak for en god handel, det er bestemt ikke sidste gang!
I bliver anbefalet til alle vi kan!
Og tusind tak for den personlige gave!

Meget fint!

Jeg købte en 2. sorteringsmadras til min datters seng for ½ pris, fordi betrækket havde lidt pletter fra regnvand. De er gået fuldstændig af efter vask. God service og hurtig levering!

Meget tilfreds

Suoer hurtig levering af lagner, som iøvrigt er af en rigtig god kvalitet.

Super Super Super

Havde mine varer to dage efter bestilling, selv om jeg bestilte i en weekend. Jeg bestilte madras, rullemadras og lagner, alle varer er perfekte og uden fejl eller mangler. Super professionel og alligevel personlig service.

Tak for den lille gave ;0)

Lene Odgaard Andersen

Lille Per-seng

Helt perfekt, lækre produkter og god service.

Helt super service. Jeg har købt madres, rullemadres og lagen. Varerne fik jeg 2 dage efter bestilling og alt er meget fint, lækker kvalitet og passer helt perfekt til sengen.
Vil absolut anbefale andre at bruge hjemmesiden ved køb af varer.

Meget tilfreds

Min bestilling hos lilleperseng.dk blev leveret med posten 2 dage efter. Alt var i en rigtig god kvalitet.

Vi er fuld ud tilfreds med LILLE PER SENG

Jeg synes at Lille per seng.dk er en har en rigtig god hjemmeside og det er nemt at finde rundt på den. Vi fandt hurtigt det vi skulle bruge, vi bestilte og 3 arbejdsdage efter havde vi vores varer.
Så jeg vil varmt anbefale Lille per seng.

Leveringsdygtig

Super hurtig levering og gode varer.

• Anna
  • Verified buyer

Lige i skabet! - eller sengen....

Jeg er meget tilfreds med mit køb og den service, jeg oplevede ift at handle hos Lille Per-seng.
Vi skulle udvide vores Juno og blev glædeligt overraskede over det fine forlængerstykke, som vi modtog 2 dage efter vores bestilling!
DEJLIGT med hurtig, kompetent og servicerende nethandel!

Super personlig service....

Min kæreste og jeg bestilte en madras til vores Juno seng, og vi blev glædeligt overraskede over den personlige mail vi fik fra 'Lille-per-seng', som bekræftelse på vores ordre.
Det var skønt at vide at det ikke blot var en auto-reply, som man efterhånden kun kender til ved web ordre.
Da vi få dage efter modtog madrassen, var der lagt et par hjemmehæklede baby strømper i kassen, sammen med en håndskrevet seddel:o)). Det var ren nostalgi og gav os en endnu større følelse af personlig service, et smil på læben og forventningens glæde ved at vores kommende datter skal ha strømperne på.

Tusind tak for det!

Per-fekt !!

Varerne blev bestilt en Søndag og leveret den følgende Tirsdag...kan man ønke sig en bedre service ! og så er kvalitet af varerne helt i top !
Tak for en god handel !

Fremragende...!!!

Kan varmt anbefale at handle med "Lille Per"... :o) ...

Madrassen m. tilbehør passer perfekt og alle varer både ses og føles som gode sager.

Efter endt bestilling dukkede varerne op med posten dagen efter, og der var endda et personligt lille kort med en sød hilsen og de fineste små hæklede baby strømper vedlagt i kassen.

Syns klart det er det bedste sted jeg har handlet på nettet, og køber RIGTIG meget den vej, både indland og udland.

Vil helt klart handle der igen.

Lige det vi manglede.

Vi fandt lige det vi manglede til vores Lille Per Seng - så nu er sengen helt klar til at prinsessen bliver lidt større. Det var nent at bestille og varnene kom i løbet af kort tid. Jeg vil gerne anbefale siden til andre, idet vi har haft en god oplevelse. Vi fik en rigtig sød sut som tak for handlen - lyseblå - den kommer vores datter dog nok aldrig til at bruge :-)

Superservice;)

Hurtig forsendelse og rigtig venlig tone . Føler næsten at man kender folk i butikken efter at have handlet der. Supergod oplevelse ;)

Meget hurtig levering og pruduktet i tip-top orden. A+++

Meget hurtig levering og pruduktet i tip-top orden. A+++

Super service - hurtig levering

Fuld tilfreds med lille-per-seng.dk

De svarede desuden hurtigt på en mail, jeg sendte, med en forespørgsel.

Top service

Jeg skal på det varmeste anbefale lille per seng. Vi bestilte en seng plus tilbehør og det hele var klar som lovet og vi fik en lille gave ved afhentning af sengen. Rigtig god service og meget flinke mennesker :-)

Mvh

Anders

Nemt, hurtigt og problemfrit

Hjemmesiden er overskueligt og jeg fandt derfor hurtigt hvad jeg skulle. Leveringen skete hurtigt og der var ingen fejl eller mangler med de leverede vare.

Lille Per-seng

God, personlig og venlig betjening fra start til slut.

Gode produkter, der er fint forarbejdet - og lidt mere til. Der er kræset for detaljen. Ejerne af Lille Per-seng er utroligt imødekommende og hjælpsomme, giver god og personlig vejledning telefonisk - ligesom de yder en helt igennem god og effektiv service i forbindelse med bestilling af varer. En fornøjelse at modtage og åbne pakken! :-)

Fint produkt, hurtig levering

jeg var positivt overrasket over hvor hurtig varen blev leveret :)

Lille Per-seng

Bare helt i orden hele vejen igennem.

Hurtig effektiv levering og alt var i den skønneste orden. Tak for det.

Lille Per-seng

Helt fantastisk service :)

Det er sjældent man måder så god service. Meget hurtigt levering.

Lille Per-seng

Jeg fik de bestilte varem korrekt og hurtigt. Ingen klager !

Lille Per-seng

super service og gode varer

Lille per sengen har en super god service og nogle dejlige varer. leveringen var hurtig og nem og med pakken var der små fine hjemme strikkede sokker og en lille hilsen til fam. der var en rigtig god gestus.

• Nina

meget tilfreds

meget tilfreds med madras, sengerand og rullemadras. Fint arbejde og lækkert materiale.

Super

God oplevelse, fik varene allerede dagen efter bestilling og da de opdagede jeg havde fået et lagen i den forkerte farve (det opdagede de selv inden jeg havde fået varene) sendte de straks et nyt i den rigtige farve uden beregning! Det kan ikke gøres bedre :-)

• Line

FIN handel.

Meget fin og hurtig handel - varen var som den skulle være, og kom dagen efter. Der var sendt et par sokker med - hyggeligt :)

Lille Per-seng

Hurtig og effektiv ordrebehandling.

Jeg er fuld tilfreds med behandlingen af min ordre. Tak.

Lille Per-seng

Lige til at blive i godt humør af!

Super god oplevelse at handle med lille-per-seng.dk.
Lige til at blive i godt humør af!

rigtig god betjening

god service og hurtig betjening

• Ulla

Fås ikke bedre

Vi har købt en madras til vores Juno-seng. Hurtig levering, superkvalitet og pasform, så fem stjerner til lille-per-seng.dk

Lille Per-seng

Fin service, med åben dialog og hurtig respons

Jeg har ikke nogen problemer med lille-per-seng, på nær de sendte vores bestilling til det forkerte postnummer, så vi ikke modtog den. Til gengæld var det en fin service, da det blev opdaget.

Jeg kunne sagtens bruge sitet igen.

• RB
  • 4 Reviews
  • Verified buyer

Sjælden god og personlig service!

Vi bestilte forskellige produkter fra dem om aftenen, fik med det samme en personlig mail tilbage med en bekræftelse på hver og en af vores bestilte produkter. Varene kom hurtigt og var bedre end forventet. Meget lækre ting de har, de ved bestemt hvad de laver! Kan kun anbefales! Med i leveringen var også pakket et par små fine hjemmestrikkede sokker, og et lille håndskrevet brev. Det kunne min mormor ikke have gjort meget bedre :0)

Lille Per-seng

Dejligt med det ekstra, der gør så stor en forskel :-)

Vi bestilte og betalte over nettet søndag middag og samme dag om aftenen lå der den sødeste og meget personlige hilsen i min indbakke. Onsdag ankommer vores ordrer præcis som beskrevet og vedlagt var et par fine sokker og et håndskrevet kort. Hvor kan man bare ønske at flere var lige som jer hos Lille Per-sengen, hvor I gør den smule ekstra, der gør så stor en forskel når man sidder i den anden ende. Tusinde tak for jeres søde hilsner. Min familie og jeg ønsker også jer det bedste.

Lille Per-seng

Stor service og tillid til kunden mht. betaling.

Stor service og tillid til kunden mht. betaling.

• Ida
  • 2 Reviews
  • Verified buyer

Hurtig, venlig og proffessionel levering

Jeg synes, det har været en fornøjelse at handle med Jer. Hurtigt, venligt og imødekommende. Det er ikke sidste gang, jeg handler hos jer.

Fejlfri!

Super handel, rigtig fin vare som levede 100 procent op til forventningen. Jeg vil absolut anbefale at handle hos lille-Per-seng.

Lille Per-seng

Fantastisk service, hurtig levering og gode produkter!

Vi bestilte madras+forlængerstykke og niveauudjævnere til vores datters Junoseng hos www.lille-Per-seng.dk, da vi ikke kunne finde tilsvarende produkter andre steder. Madrassen kom med posten få dage efter, og i pakken var vedlagt et par fine, hjemmestrikkede sokker til vores datter. Vi fik virkelig god service og kan KUN anbefale andre at handle her!! :o)

Hurtigt og problemfrit

Bestilte en madras og under en 1/2 time senere fik jeg en mail om at varen var afsendt. Madrassen var i lækker kvalitet. Kan godt anbefale at handle hos lille-per-seng.dk

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.