[REPLY]
Eneste firma hvor man kunne få de speciel dele som jeg manglede til mit bryllups stativ.
Selv knive som jeg har brugt de sidste 10 år på at finde, dukkede frem på deres hjemmeside.
Super service mht. telefonisk kontakt.
Så alt i alt super service.
Det var nu ikke den store handel, det er jo en handel på nettet, og så er jeg gamle mand noget forsigtig, man hører jo så meget.
Men jeg købte 10 Tarteletforme i metal Søndag.
Mandag fik jeg en mail om at varen var afsendt, det blev Onsdag og der var ingen forme til mig, så jeg sendte en mail til firmaet, torsdag fik jeg en mail tilbage, at mine forme var afsendt, og hvis jeg ikke fik dem senest Mandag, ville han sende nogle nye.
Det syntes jeg ærlig talt er meget flot, for hvor menesker er sker der fejltagelser, og der er jo flere led mine forme skulle igennem.
Så alt i alt syntes jeg at de har klaret det meget flot, men deres med sendte katalog, kan sende en på fattiggården på grund af alle de lækre sager.
Så jeg bliver en af deres faste kunder.
Handlen gik nem og hurtigt.
Det var dog kun en bryllupskage top jeg bestilte. Så ikke den sværeste ordre.
Jeg har købt en del bagegrej, men har desværre oplevet at en del er blevet erstattet af andre (og for mig ringere) varer. Dette er, så vidt jeg ved, iøvrigt forbudt ifølge købeloven. Der er overhovedet ingen kontakt til firmaet, og jeg vil på den baggrund advare kraftigt imod at handle her.
Varen var ikke på lager og forretningen gjorde en indsats for at holde mig informeret og hurtig respons ved forespørgsler. Ikke noget at udsætte dér...
... manglede også en kniv og fik tilsendt en supplerende. God Service til efterfølgelse!
Webshoppen havde sendt et forkert knivsæt med 3 knive.
Den kniv der ikke var i sætte er blevet eftersendt UB, så jeg har fået en ekstra kniv. SUPER SERVICE.