[REPLY]
Skulle byta glas på min iphone 5 och mitt försäkringsbolag rekommenderade Futureon. Jag har upplevt att Futureon slarvar med reparationerna. Jag fick tillbaka min Iphone efter 2 veckor och då hade dom satt på glaset, snett! Då skickade jag tillbaka telefonen igen, ytterliggare två veckor gick, enligt Futureon till att vänta på delar och felsökning. När jag tillslut efter en månad fick tillbaka telefonen så var displayen sönder. Vilket den inte alls va från början. Dock är personalen tillmötesgående och trevlig. Futureon bör vara mer noggranna och kanske ha en bättre slutkontroll.
Det enda negativa gäller produktkatalogen, som åtminstone i Safari var svårnavigerad med ofungerande menyer.
Lämnade in min surfplatta för byte av display. Är mycket nöjd med servicen. Det enda negativa är att det drog ut på tiden pga det kinesiska nyåret. Iofs inte Futureons fel men de kunde informerat mig om detta. Jag hörde av mig till dem och undrade när den var klar och då fick jag ett besked att ny display var beställd och väntades inkomma några dagar senare. Detta var mitt under kinesiska nyåret så det dröjde ett bra tag ytterligare. Men de har kompenserat mig mer än väl för dröjsmålet.
Snabb leverans. När det visade sig att det jag beställt var inkompatibelt med min utrustning var det inga som helst problem att byta. 100% nöjd.
Tack, Ola på Futureon, för allt ditt tålamod med en besvärlig kund.
det behövs inte sägast mer änd rub.
Jag har blivit bemött på det bästa setet , varje gång jag har ringt er och tackar alla er jag har pratat med för en sån fin seriöst samtal
100% perfekt ;))
ENkelt beställa, snabb leverans, rätt leverans, bra pris! Rabatten man får är liten men uppskattas!
Kunnig personal. Snabb, billig leverans.
Dålig service ,dåligt bemötande trots massor av telefonsamtal och mail ! Verkar nonchalera kunder trots påtryckningar från försäkrings bolag !! Tog nog 2 veckor innan dom hämtade telefonen från det att vi hade skickat den ! Massor av bortförklaringar !!
Jag kommer inte ihåg vad jag handlade hos er.
Det måste ha varit ett tag sedan.
Det kanske skulle vara en idé att skicka dessa email lite snabbare.
Bra kunskap om de produkter jag efterfråde och hur de fungerar. Att annan teknik sedan gjorde att jag fick returnera varorna gjorde att jag även kan konstatera att detta fungerade bra.
Det är helt ok om ett företag jag handlat av skickar ett enstaka marknadsföringsmail, men då ska detta inkludera en länk till att avsäga sig alla framtida mail av den typen. Mycket amatörmässigt att en sådan saknas.
Inga konstigheter. Det var smidigt att handla och varorna skickades omgående.