We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (17)

Inte proffisionellt

Skulle byta glas på min iphone 5 och mitt försäkringsbolag rekommenderade Futureon. Jag har upplevt att Futureon slarvar med reparationerna. Jag fick tillbaka min Iphone efter 2 veckor och då hade dom satt på glaset, snett! Då skickade jag tillbaka telefonen igen, ytterliggare två veckor gick, enligt Futureon till att vänta på delar och felsökning. När jag tillslut efter en månad fick tillbaka telefonen så var displayen sönder. Vilket den inte alls va från början. Dock är personalen tillmötesgående och trevlig. Futureon bör vara mer noggranna och kanske ha en bättre slutkontroll.

Hej Olof!

Vi köper originaldelar som är färdigmonterade med ram och allt. Dessa kan inte sättas snett. När vi fick tillbaka din telefon såg vi att en del av ramen hade brustit. Vi bytte till en helt ny skärm med ram och allt som kommer förmonterat ifrån fabrik. Vi gör kontroller dels innan vi börjar med en reparation så vi ser vad som är sönder och dels efteråt så vi ser att reparationen är korrekt gjord. Skulle vi upptäcka att reparationen inte är korrekt gjord, skickar vi naturligtvis inte iväg en sak som är sönder. VI vet ju då att vi kommer få tillbaka den och att det skapar irritation. Vi står dessutom för frakten tur och retur som inte heller är billig i sig. Skärmen vi bytte till fungerade utmärkt vi test. När vi såg dina bilder som du tagit på den så ser klart och tydligt att det är inget man missar vid en kontroll. Felet fanns inte där när vi skickade iväg den.

Vi har startat en undersökning om varför fler skärmar i samma sändning blivit defekta och inväntar svar ifrån leverantören. Vi har lagt undan alla skärmar ifrån samma sändning. Detta är inte acceptabelt.

Vi är professionella och vi slarvar inte.

Vi är väldigt ledsna över att du hamnat i kläm. Vi vill lika lite som dig att det skall strula.

Review by confirmed purchaser

Snabb och korrekt leverans.

Det enda negativa gäller produktkatalogen, som åtminstone i Safari var svårnavigerad med ofungerande menyer.

Snabbt och bra.

Fick mina varor snabbt och allt var efter förväntan.

Nästan toppbetyg

Lämnade in min surfplatta för byte av display. Är mycket nöjd med servicen. Det enda negativa är att det drog ut på tiden pga det kinesiska nyåret. Iofs inte Futureons fel men de kunde informerat mig om detta. Jag hörde av mig till dem och undrade när den var klar och då fick jag ett besked att ny display var beställd och väntades inkomma några dagar senare. Detta var mitt under kinesiska nyåret så det dröjde ett bra tag ytterligare. Men de har kompenserat mig mer än väl för dröjsmålet.

Snabba och smidiga

Snabb leverans. När det visade sig att det jag beställt var inkompatibelt med min utrustning var det inga som helst problem att byta. 100% nöjd.

Review by confirmed purchaser

Trevligt bemötande och snabb leverans.

Tack, Ola på Futureon, för allt ditt tålamod med en besvärlig kund.

Review by confirmed purchaser

min åsikt av kunnighet inponerande,snabb lev.

det behövs inte sägast mer änd rub.

Ni är super bra

Jag har blivit bemött på det bästa setet , varje gång jag har ringt er och tackar alla er jag har pratat med för en sån fin seriöst samtal
100% perfekt ;))

Review by confirmed purchaser

Snabbt och billigt och rätt!

ENkelt beställa, snabb leverans, rätt leverans, bra pris! Rabatten man får är liten men uppskattas!

bra support

mycket bra och snabba

Review by confirmed purchaser

Snabb leverans av bra produkter till schyssta priser

Kunnig personal. Snabb, billig leverans.

Bra bra:)

Snabbt och bra service

Review by confirmed purchaser

Mycket dåligt bemötande !

Dålig service ,dåligt bemötande trots massor av telefonsamtal och mail ! Verkar nonchalera kunder trots påtryckningar från försäkrings bolag !! Tog nog 2 veckor innan dom hämtade telefonen från det att vi hade skickat den ! Massor av bortförklaringar !!

Reply from Futureon

Det där låter inte som oss. Hör av dig till oss på 0340-500995 och fråga efter Ola så skall vi reda ut vad som gått fel.

Review by confirmed purchaser

Vet inte vad jag handlat hos er.

Jag kommer inte ihåg vad jag handlade hos er.
Det måste ha varit ett tag sedan.

Det kanske skulle vara en idé att skicka dessa email lite snabbare.

Hej Johan!

Helt rätt. Detta mail var en "catch-up" som skickades ut då vi inte har arbetat med Trustpilot tidigare. Ett liknande mail kommer gå ut en vecka efter order i fortsättningen.

Review by confirmed purchaser

Bra hjälp och support via telefon

Bra kunskap om de produkter jag efterfråde och hur de fungerar. Att annan teknik sedan gjorde att jag fick returnera varorna gjorde att jag även kan konstatera att detta fungerade bra.

Skickar marknadsförings-mail utan uppsägnings-länk

Det är helt ok om ett företag jag handlat av skickar ett enstaka marknadsföringsmail, men då ska detta inkludera en länk till att avsäga sig alla framtida mail av den typen. Mycket amatörmässigt att en sådan saknas.

Hej Andreas!

Detta mail är ett "engångsmail" via Trustpilot. Det går ut en enda gång till våra kunder. Så du kommer aldrig mer få detta.

Vårt vanliga nyhetsbrev har funktionen där du kan klicka i om du vill ha nyhetsbrev eller avbeställa i slutet av nyhetsbrevet.

Snabbt och smidigt

Inga konstigheter. Det var smidigt att handla och varorna skickades omgående.