[REPLY]
Bruger primært foodfromhome som slikbutik, da meget af det ikke kan skaffes andre steder her i landet, især cadbury chokolade, butterfingers, jelly babies og skittles.
Leveringen er hurtig hvis de har det på lager, og muligheden er der for at skaffe specielle varer.
Foodfromhome.dk er nok den bedste online butik som man kan finde, de har alt hvad man har brug for! har handlet der mange gange efterhånden og de sender vare hurtigt og så er de altid pakket forsvarligt ind uanset hvad du bestiller. Savner dog at man kan se hvornår de får vare hjem igen men det skal ikke koste nogen stjerne! :)
...At de var lidt mere præcise med, hvor meget de har på lager. Fx så jeg at de kun havde 10 irn bru på lager, og dem købte jeg med det samme, men kunne dog godt bruge flere. Så kiggede jeg på, hvor mange de så havde tilbage, og så, at de pludselig havde 8 flere på lager. Ellers er jeg godt tilfreds.
Jeg har kendt hjemmesiden i snart et år, og fik nu taget mig sammen til at bruge penge der. Forsendelsen var uden problemer, jeg fik mine varer to dage efter at have købt onsdag aften.
Jeg har nu købt for anden gang, og første gang kom mine varer rigtig hurtig...
Anden gang er faktisk i dag :) Og håber at de kommer lige så hurtigt som første gang.
Første gang købte jeg de der skittles, og så er der gået lidt efter så jeg tænkte at nu skal jeg da bestille igen her fra foodfromhome.
Så anden gang bestod af 6 poser skittles og en Rockstar energy drink, glæder mig til det hele! :D
Mange tak for god service foodfromhome!
Købte noget French's American mustard sammen med noget et andet. Da de så kommer 2 dage efter som planlagt ser jeg at senneppen udløb d. 16-12 2011, så den røg ud med det samme. Resten af varerne var dog fin nok
Jeg har været kunde hos Foodfromhome i mere end ti år, og er taknemmelig for, at Dave henter anglofile produkter hjem til os :-)
Servicen er god, priserne rimelige, konceptet fantastisk
Jeg havde bestilt en masse engelske julegodter på http://www.foodfromhome.dk/, og da jeg den 22. december kom hjem fra julegaveindkøb, var varerne blevet leveret på præcis det sted, jeg havde specificeret, da jeg afgav ordren. Glæden var stor ... indtil kassen blev åbnet, for den indeholdt kun 1 Christmas Pudding mod bestilte 2 og 1 Selection box mod bestilte 4, og jeg kunne konstatere, at andre småting manglede i kassen. Jeg ringede til Food From Home og klagede min nød, men da ingen fragmand kunne levere en ny sending lillejuleaften, var gode råd dyre. Dave Darlington tøvede ikke - stillede sin egen bil til rådighed og sendte en medarbejder fra Randers til Østfyn for at lever de manglende varer. Julen var reddet - 4 børn fik hver sin Selection Box - samtlige julegæster fik Christmas pudding.
Jens Madsen and Deborah Christensen found this review useful
Handlede hos foodfromhome.dk og blev godt nok overrasket. Leveret efter 2 dage og selv om de havde byttet en cherry cola ud med en Dr Pepper. Men vi sender den bare skrev de så. Det er klart den bedste oplevelse jeg nogensinde har oplevet på nethandel. Og der burde være en stjerne ekstra som man skulle kunne give, for så god service skal belønnes. Det kan kun anbefales vidt og bredt.
Så konklusion - Fedt koncept og Danmarks bedste kundeservice. Det kan man godt være stolt af.
Deborah Christensen found this review useful
I love the concept, I can get alot of the food and goods I miss from back home in the good old USA. Good customer sevice and fast ekspedition. summed up in one word, perfect
Dave Darlington found this review useful
Lækkert koncept og god og nem overskuelig hjemmeside.
De har mange forskellige og spændende varer, som man ellers som dansker ikke kan finde i butikkerne herhjemme.
Har aldrig haft problemer med foodfromhome.dk, syntes nogle gange de har lidt lang ventetid på varerne, men ellers aldrig nogen problemer.
Savner dog noget mere brød og nogle blade fra england.
Fik en kanon service derinde. Synes ikke rigtig der er noget der kan gøres bedre da jeg får al den info jeg har brug for, og hvis jeg mangler info kan jeg bare ringe og spørge :) Fik hurtig levering og varerene var i god stand :)
Siden mangler en del info om varerne, men er jo netop også lavet til at købe varer, man savner. Ok priser.
Rigtig god service, da der opstod et mindre problem vedr. leveringen, ringede de selv til mig og gjorde mig opmærksom på det.
Varerne var i orden, dog manglede den ene ting. Jeg gjorde ikke butikken opmærksom på det, og ved derfor ikke hvordan de ville have reageret. Skal jeg have Skittles en anden gang, bliver det her igen :)
Totalt bare i orden, her handler jeg bestemt igen
Altid hurtig levering med GLS. Kan kun anbefales :-)
God Service, hurtig levering samt fornuftig pris.
Opdateret!:
Efter at jeg sendte dem en mail, blev jeg ringet op personligt af ejeren af Foodfromhome.dk, og vi fik en lille snak om hvad der var sket. Rigtig behagelig person:)
Det viser sig at udløbsdatoen er en trykfejl fra Heinz side.
Selvfølgelig skulle jeg ikke have haft en light, så han ville sende mig en ny.
I dag da jeg kommer hjem fra arbejde ligger der så en pakke, og den indeholder 3(!) Heinz Mayo og 3 Heinz Mayo Deli som en undskyldning.
Se det er fandme service!:D
Det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller hos FoodFromHome.dk
Oprindelig tekst.:
Jeg bestilte i mandags en pakke fra foodfromhome.dk, med 2 flasker Dr.Pepper og et glas Heinz Mayo (den fra burgerking). Pakken er nu netop ankommet, og Dr.Pepperen er også rigtig lækker.:)Men!
Den Heinz mayo de har fremsendt er Heinz Mayo LIGHT, hvilket ikke fremgår fra deres hjemmeside, hvor der står det er Classic. Desuden, for at gøre det endnu værre, så er den Mayo jeg har fået leveret udløbet i december 2009, altså over et år for gammel.
Jeg har sendt en mail til deres kundeservice, og retter karakteren når jeg hører fra dem.:)
Nicki Fynbo Hansen, Emil Michelsen Jensen and Jens Madsen found this review useful
Varerne blev leveret inden for den lovede tidsramme.
Det hele blev bestilt onsdag aften, og varerne ankom mandag formiddag. Jeg havde dog skrevet i notatfeltet for at spørge om varerne kunne nå frem til fredag 4/2-2011, da tingene var tiltænkt til Super Bowl finalen natten mellem søndag og mandag.
Der mangler dog kontakt fra firmaet omkring leveringsstatus efter ordren er lagt.
Jeg ville meget gerne kunne give mere end 3 stjerner, men jeg synes det trækker ned at man ikke ved om ens ordre er behandlet, om der er forsinkelser, eller om nogle af de varer man har bestilt helt mangler.
Da jeg modtog pakken viste det sig at noget af det jeg havde håbet mest på var med (Barrs Cream Soda), slet ikke var på lager, og derfor har de valgt at kreditere beløbet for disse produkter. Det er for såvidt også fint nok, men ved ændringer i ordren burde der tages kontakt til kunden.
Jeg vidste faktisk ikke at ordren var behandlet og afsendt, da det eneste jeg havde fået, var en bestillingsbekræftelse og ingen ordrebekræftelse.
Jeg gjorde det at jeg samtidig med at lave en bestilling, også bestilte fra foodfromhome.de. Se det er en helt anden oplevelse, som jeg vil lave en anmeldelse af under deres side her på TrustPilot.
De har et bredt sortiment, som jeg kan forestille mig er til stor glæde for mange herboende amerikanere/englændere etc. Man kunne ønske sig at der også var specialvarer fra ex. Frankrig og Italien.
Har bestilt en gang og fik leveret hurtigt til en GLS shop uden problemer. Priserne er høje, men af og til kan man finde nogle tilbud der gør det lidt mere overkommeligt og attraktivt at bestille fra dem.
Det kunne dog være ret med en udførlig beskrivelse af produkterne. Man kan kun se et enkelt billede af de forskellige ting, og den overordnede kategori, men det ville være rart med en beskrivelse således at man ikke skal google hvert produkt, for at finde ud af om man evt er interesseret i det (hvis man ikke kender til produkterne i forvejen)
Jeg har rejt en del i mit liv allerede og har derigennem smagt en del vare fra udlandet. Nu kan man jo ikke få alt i Danmark og foodfromhome har jo heller ikke alt, men prøver gerne at skaffe det til en.
Jeg bestilte en ordentlig bunke slik og sodavand af amerikansk og engelsk oprindelse hos dem. Nuvel det er lidt dyrt, men de skal jo også have deres vare hjem fra udlandet også. Jeg bor tæt på deres lager, men jeg havde ikke lige tid til at komme og hente varene lige med det samme. Efter en mail fik jeg dem til at holde mine vare den ekstra tid, og jeg hentede dem lige efter åbningstid en dag jeg havde tid. Jeg fik alle mine vare og en god lille snak med Dave. Rigtig god service siger jeg bare og flinke mennesker.
Mange take Martin . We aim to please !!
Har ledt efter liquid smoke og faldt tilfældigt over det på Foodfromhome.dk. Bestilte det tirsdag aften og modtog det torsdag middag.
Det er afgjort ikke sidste gang, jeg handler der. Der er da også et kæmpe udvalg af varer både fra USA og Uk..
Mine længe ventede eddike/salt chips i Danmark!
Bestil på FFH.dk søndag, modtaget idag tirsdag!
har siden sidste år ledt efter heinz mayonnaise, fandt ved en tilfældighed her hos foodfromhome,bestildte 2stk med det vums ,2 dage efter lev til døren på hjem adr , godt nok lidt dyr forsendelse 35kr, når flasken med mayo, koster 36kr.men pyt fik jo min mayo...
Jeg har igennem mange år handlet hos foodfromhome.dk, de første år mødte jeg op den første lørdag i måneden og hentede mine varer ved lastbilen. Så kom det geniale projekt, med forsendelser. Dave & co. løb desværre ind i problemer (Tyskland), men det er der HELDIGVIS rettet op på og de sender nu ud fra Randers.
Jeg har lige fået en ny leverance og de kom to dage efter bestilling....
Er super tilfreds med dem og vareudvalget.
Jeg kan varmt anbefale, at handle hos dem, hvis man er "Anglofil" ;o)
Keep up the good work, Dave & co.
Food from home har det bedste sortiment af engelske te, som jeg har savnet meget i den periode hvor de har haft stoppet for forsendelser. De er heldigvis startet igen her februar. Jeg bestilte første dag det var muligt, og hurra stor glæde, mine varer kom dagen efter.
God "home grown" butik, med god personlig følelse. Godt udvalg af engelske og amerikanske varer, og det funker bare.
Jeg har handlet hos foodfromhome.dk længe og har været heldig ikke at bestille varer, mens lageret lå i Tyskland.
Jeg har lige fået min første postordrepakke: Lynhurtigt leveret og solidt pakket ind - jeg tabte den fra min cykel, og både marmelade og en "hvis du bestiller i februar 2010, får du en gratis flaske vin" holdt til det!!
Jeg kan ikke sige andet end at foodfromhome har et højt serviceniveau. intet at klage over der.
De har et stort udvalgt at amerikanske og engelske produkter, der er dog en lille hage. Man skal bestille for min. 250 kr. Men denne lille hage er let at se bort fra, da uidvalget er stort og fristelserne mange:)
Nemt at bestille og betale, varerne kom hurtigt. God service.
Er rigtig glad for både foodfromhome.dk og for Dave. Det kan godt være at han til tider ikke har det på lager som man ønsker men han gøre altid hans bedste for at skaffe det.
Mvh
R. Magill
This sevice is fantastic and dave darlington has work so hard over the years to help and surply people........he has made one mistake of trusting someone else ,that has really let him down !
He has now put that right and is back to his former excenlent sevice...
I know loads and loads of poeple that use daves sevice and have never heared anyone say a bad word about.......
ralph siddons......
I have used Dave's Food from home service the last 6 years and I have always been welcomed with a smile! The selection of british foods is great, and prices are reasonable to good. Coming from England myself, its great to know that I can have a little piece of "home" here in Denmark. Sometimes Danish food is just not enough :)
Keep up the good work Dave!
I ordered frozen items which were totally ruined when I finally got them. I contacted Mr Darlington who said it would be sorted out but in the end I heard nothing. I really thought I had lost my money. To be fair to Mr Darlington the problem was caused by the shipping company. His support though was very poor. In the end I contacted foodfromhome in Germany. They were really surprised and within a few days I had my full delivery resent and a small present to say sorry. The owner phoned me 2 or 3 times to make sure the delivery had arrived and everything was in order and acceptable. I give only 3 stars because of the problems, but would give the German office 5 stars if I could
Jeg har selv handlet med denne virksomhed i flere år og har derfor fulgt virksomheden på tæt hold og har aldrig haft problemer med mine leverancer. Tidligere på året fortalte de, at de indgik samarbejde med en tilsvarende virksomhed i Tyskland, solgte eget lager i Danmark og overdrog håndteringen til Tyskland - OG DET SKULLE DE IKKE HAVE GJORT.
Det var den beslutning der fik problemerne til at opstå, for jeg ved flere i mit netværk, der fik leveringsproblemer p.g.a. at lageret i Tyskland ikke pakkede de korrekte varer, havde alt for lang leveringstid, "mistede" ordrerne på mærkelig vis etc..
Foodfromhome.dk har meddelt de kunder, der har haft dårlige oplevelser, at man øjeblikkeligt har valgt at tage konsekvensen af det problematiske samarbejde og har valgt at etablere eget lager i Randers igen, så de selv står for al håndtering som tidligere - og det er vi mange, der ser frem til, da bl. a. leveringstiden bliver 1-2 dage i stedet for "7 working days", som de kræver i Tyskland - men som ofte ender med at blive en del længere.
Kan derfor kun anbefale at handle med foodfromhome.dk, da det var .de, der havde alle problemerne!
God jul....
Man skal lige væbne sig med tålmodighed da varerne kommer fro udlandet, men så kan man til gengæld også få nogle ting jeg ikke har kunnet finde andre steder.
Leveringsinfo og det hele sendt pr. mail så man kunne følge pakken. Fin service.
En sværvægter når det angår varepriserne, men fragten er i den favorable ende, især hvis man bestiller tunge ting.
WWW.FOODFROMHOME.DK har viirkelig dårlig service!
Pas på! Bestil IKKE fra den side!
Jeg har ventet 2 måneder på mine varer!
Jeg bestilte ikke bare for 18 kr, men for 1800kr!!!!
Jævnligt har jeg været i kontakt med den opmærksomhedskrævende medarbejder, som hver gang kommer med den samme historie med at min bestilling var forsvundet i systemet??
Han er løgner?!!
Nu har jeg besluttet mig for at kontakte Forbrugerklagenævnet og så må vi se om der ellers sker noget!
Det er svineri at snyde folk for deres penge på den måde! Han kunne være ærlig og sige han ikke har varerne eller ikke kan få dem og så returnere pengene?!!??
Betilte 6 kasser dr. peppers sodavand. Da jeg efter fjorten dage ikke havde modtaget dem skrev jeg til den oplyste adresse på ordre bekræfigelsen, efter tre dage hvor der ikke var kommet svar på mailen ringede jeg.
Dave som ham jeg snakkede med hed kunne ikke finde min ordre, så jeg kunne bare sende en mail med min ordre bekræftigelse til sales@foodfromhome.dk
mailen blev åbnet en halv time efter den var afsendt ( bekræftigelse blev returneret) men jeg har aldrig modtaget produkterne.
det er et sjovt koncept, men hvis man ikke leverer de bestilte varer - så avler det kun store skuffelser.
Jesper Laursen
Har aldrig fået andet end god service og produkterne er fuldt tilfredsstillende. Super sms service så man aldrig misser en levering!