We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

E Tc reviews

E Tc Logo
Customers say: »O companie varza daca as putea...« »am comandat la ei ptr ca aveau...« »am stat zece zile sa le vina o...« 12
Low
3.8 out of 10

12 customer reviews
Review company
  • Reviews (12)

Featured review of E Tc

Nesimtire

Am comandat un produs la care garanta livrarea in 10 zile,peste 7 zile trece 1 luna si nimic,i-am sunat si cand au chef sa raspunda iti spun ca se uita dupa comanda si revin ei cu telefon si astepti ,1 zi, 2 zile si suni iar ,degeaba la fel ,te suna ei.FITI ATENTI LA PRET inainte de a face comanda am urmarit produsul cateva zile,brusc dupa ce am comandat s-a scumpit.

atentie mare la retur!

mare atentie! daca returnati un produs la ei, va blocheaza banii timp de 30 de zile fara nici o explicatie -- cand am returnat produsul, individul din bucuresti mi-a zis ca el crede ca fac asta de placere si ca daca stia nici nu prelua comanda! atitudine romaneasca 100% ...din pacate sunt singurii care aduc anumite produse si asta e singurul motiv pentru care am cumparat de la ei.

E Tc

PROFESIONALISM "ZERO" SI NESIMTIRE CRASA "GARANTATA PE LOC"

Am comandat la ei un "DRUM UNIT" pentru o imprimanta KIOCERA. Dupa lungi discutii generate de lipsa unei imagini cu produsul, presudo-"profesionistul-specialist" Bogdan - ma convige ca este vorba de fapt despre o piesa numita FUSER UNIT ce va sosi "garantat!!!" in 15 zile din Germania. Dupa o scurta asteptare "Garantata!!!" de peste 30 de zile am primit produsul cu FAN CURIER. Nu l-am putut vedea pana nu l-am achitat dar dupa aceasta formalitate am descoperit ca este cu totul altceva.

De aici incepe distractia: timp de 3 saptamani am tot sunat pentru schimbarea produsului insa din "n" motive nu am primit raspuns. Azi reusesc sa vorbesc cu un pui de sefa care imi spune nu are cum sa ma ajute ca e un produs greu vandabil. In consecinta eu m-am ales cu o teapa de peste 700 lei.

Dincolo de aspectele materiale recomand cu caldura prezenta medicamentelor de tratare a "nesimtirii!!!" personalului.

Sper ca "Protectia Consumatorului o sa isi faca treaba, dar dicolo de asta daca ma interesam mai devreme pe acest site cu siguranta nu comandam.

O firma care minte

Am comandat de la ei mai multe produse si ma bucur foarte mult ca mi-am luat teapa doar cu unul, dar teapa a fost originala, ca ma mir si astazi cat am fost de prost sa ma incred in ei. Luasem un monitor LCD de la ei de la sediu direct, am venit acasa si cand i-am dat drumul am vazut un pixel mort, am vorbit la telefon si mi sa zis ca-l inlocuieste de indata ce o sa aibe altul la fel pe stoc. Dupa ce au trecut 2 saptamani si mai multe telefoane date ca sa verific starea stocului, am primit raspuns ca acel tip de monitor nu se mai poate aduce si ca ei nu au ce face daca sa raman cu el asa, cu pixel mort. M-am interesat apoi sa vad ce pot face cu garantia, si am aflat ca nu pot sa-l inlocuiesc decat in maxim 10 zile dupa ce l-am primit. In concluzie, ei au asteptat sa treaca cele 10 zile sa nu mai am eu posibilitatea sa-l returnez in conditiile legii !! Deci, o teapa cat se poate de originala !

o firma de nadejde

am facut mai multe comenzi si toate au fost onorate cu seriozitate. proba de incredere a fost data cand am avut probleme cu o placa video. in mai putin de 24 de ore un curier mi-a luat placa si in mai putin de doua saptamani am avut o componenta noua, fara sa ma coste nimic. mult succes, spre binele clientilor si a firmei!

mare atentie!!

Am comandat acum citeva luni. M-au anuntat ca va dura mai mult pina se va face livrarea (spre limita lor maxima). OK, timpul a trecut, sint sunat ca unul din produse nu e de gasit. Convenim asupra unuia echivalent (x) si la primire gasesc un (y), cu aproximativ aceleasi proprietati si 30% mai scump.

Mare atentie! Incercati sa editati de mina comanda ca altfel aveti sanse la asemenea "greseli".

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.