[REPLY]
Artur gör ett strålande jobb tror det är svårt att hitta sådan bra service o respons som han ger! och uppstår det ett fel eller missförstånd så löser han det! vare sig han jobbar eller han gått hem för dagen så ringer han o följer upp sitvationen! sabb leverans med! fått grejer efter typ 14 timmar efter ja beställt! ska ni vattenkyla eran dator, kolla in hemsidan eller ring han om ni har frågor!
mvh
Erik Rostad
Köpte tidigare från andra ställen. men sedan upptäckte ja coolingstuff och har sedan dess handlat där. och även 5 stjärnor till arthur som driver stället. trevligare får man leta efter.
+ SCHYSSTA VAROR
+BRA PRISER
+SNABB LEVERANS
+TREVLIG ÄGARE
kan bara rekomendera!!
Mycket snabbt o bra. Rekommenderas lätt att handla ifrån....:)
Har handlar här ett par gånger och det har alltid gått fort att få sakerna, har inte behövt kontakta dem så kan inte säga hur supporten.
Kommer fortsätta handla från coolingstuff i fortsättningen
Priset var bästa jag hittade på gentle typhoon. Reagerade på att frakten var lite dyr, men sen dagen efter så plingade det till i telefonen och det var skickat som REK och inte vanlig post. Fantastiskt! Kommer alltid kolla här först innan jag beställer, sjukt nöjd.
Mycket snabb leverans, det mesta inom vattenkylning, kvalitet på sakerna och en pålitlig sida är vad coolingstuff.se är!
Det skulle vara trevligt med lite större utbud och mera varor i lager.
Har fått en föravisering om att det ska bli en försändelse men ingen tendens till att något kommer att fixas. Så här lång tid är det oacceptabelt att det ska ta inom Sverige. Snabbhet är inte deras signum direkt...
Har mailat fram och tebax ett par gånger nu och fått jätte snabba svar och bra information.
Och efter beställning fick jag jätte bra support när va några delar som va slut på EK´s lager.
MAX poäng från en nöjd kund !!
Coolingstuff är en klockren sida för vattenkylning, inte nog med att sortimentet är helt klart godkänt, utan man kan även få svar på eventuella frågor man har mailvägen på ett sätt som enbart ett litet företag med ordentlig service-mindedness kan fixa
Sidan är inte perfekt, men den är helt klart den bästa svenska sida i dagsläget vad gäller vattenkylning
Jag tycker mycket bra om denna sida särskilt när man är inställd på 2-3 veckors lev och det skickas dagen efter!
Tackar Artur för snabb leverans och bra service!
Jag fick snabbt hjälp med att anpassa min beställning efter mina behov.
Riktigt bra service.
Snabb leverans.
Bra priser.
Bra, specifikt utbud.
Står det 2 - 3 veckors leveranstid så är det en grov överskattning, har aldrig tagit längre än en vecka. Och skulle det vara någon del av en större order som fattas har detta blivit skickat separat utan någon kostnad.
Inget knussel här inte! Var på jakt efter lite nyare vatten komponenter för att kyla ner PC:n och fann denna butik. Toppen och snabb leverans. Rekommenderar Coolingstuff!
Fick en massa hjälp och svar på alla frågor, Artur är väldigt vänlig och duktig. :)
Snabb och pålitlig service! Kan bara rekomenderas!
Snabb och smidig leverans, priset var det inte fel på heller:-)
Well, i orderd my little package, the shipping was VERY VERY fast! With is a BIG +, the parts where 100 % whole! Not even a scratch!! The things worked perfectly!
Conclusion: I will order more!
Inget att anmärka. Grejorna kom tidigare än väntat.
Frågade om en vara - fick svar efter tre minuter. Rapp och bra service, rätt unikt utbud också. Rekommenderas.
fick mina varor snabbt bortset från vissa saker som var väldigt slut eller liknande men dom viktigaste grejerna fick jag
dock så hade det varit kanon med någon utförldigt och grundlig noob instalson guide på hemmsidan
Går alltid fort när man beställer och man bemöts på ett trevligt sätt varje gång man kontaktar eller frågar Artur något
Har byggt ihop en dator med alla komponenter som behövs
Och är mycket nöjd med
Fick visserligen fel gänga på ett par nipplar (G1/4 istället för G1/8, säkert en felläsning av dom, lätt hänt) men det är inget jag bryr mig om dom knappt kostade något ändå, annars var det en positiv upplevelse, hyfsade priser gentemot utländska butiker och man slipper språkproblematiken.
Allting gick jätte bra och snabbt fick paketet på måndag och jag beställde det fredagen innan, fem stjärnor utan tvekan!
Har handlat av coolingstuff och Artur cirka 3-4 gånger nu och jag har alltid blivit nöjd! Lite fundersam senaste gången dock då jag tog "brev" som leveranssätt till 2 st nipplar, inte postpaket. Så istället för hem i brevlådan blev det till att hämta ut det på postens hantering. Inget jag tänker sänka betyget för! Underbar support och verkligen "the place to buy" om man söker efter vattenkylning (i mitt fall) Alla tummar upp!
Tja!
beställde mig enermax fläktar och en radiator vid 5 tiden på eftermiddagen, kl 6 var paketet skickat.(fick leveransen dagen efter, sms avisering)
väl packeterat,som sagt supersnabb leverans, och ställde även frågor ang lagersaldo på en produkt som var slut och fick svar sent på kvällen.
mycket bra priser, frakten var väldigt låg i jämförelse med många andra stora bolag. postförskott är ett plus med.
kan inte annat än att rekomendera butiken och kommer absolut handla här
Behövde ett riser plåt för min nya asus hd7970 duii för att montera ett annat vatten kylning, rekommendera värmt, mvh, Mac.
Bra priser på produkterna/frakten. mycket trevlig service, o väldigt snabb på att skicka, mm
väldigt trevlig butik att handla från!! :) handlat en del redan o kommer beställa mkt mer
Köpte 2 fläktar, be quiet 2200rpm 120mm, fläktfilter och U-list, skickades samma dag, var i brevlådan nästa dag. Perfekt.
Beställde söndag kväll, fick SMS tisdag och hämtade på posten på vägen hem från jobbet.
Online kan det knappast bli bättre och snabbare. Inte utan express avgifter.
Fick det jag ville ha och snabbt gick det. Är helnöjd.
Håller på med ett projekt som jag hade lite frågor om samt behövde lite delar till. Artur visade sig vara en mycket trevlig och hjälpsam person och jag kan bara rekommendera att ha med honom att göra!
Tog 2 dagar att få hem sakerna (sö-tis), snudd på rekord. Bra packat, bra pris. Vore 100% om man slapp Paypal, men det fungerar ju det med. Rekommenderas!