We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (2,489)

Super hurtig leverig

Skønt med endnu en super hurtig levering. ville dog ønske at hjemmesiden var meget bedre, alt for mange udsolgte ting og det tager en evighed at gå for eksempel tilbuddene igennem.

Fantastisk

jeg har bestilt hos fætter br.dk og det var bare super nemt og de havde en hurtig levering :)

hurtig levering!!

Hurtig levering og god service

Hurtig levering :-)

Alt var tip top. Hurtig levering og levede fuldt ud op til forventningerne.

Pålidelig og hurtig

Har ikke andet end gode oplevelser med leveringen fra Fætter BR

www.br.dk

dårlig service og ingen hjælp

har bestilt en vare som der var tilbud på men modtog den aldrig,da jeg ringede om hvor varen blev af kunne de se at den åbenbart var retuneret til br, men jeg kunne bare bestille en ny men skal nu til at betale fuld pris for varen selv om jeg har en ordre bekræftigelse på den men ingen hjælp kun dårlig service

Hej Jon

Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Der kan være mange grunde til at en pakke bliver returneret til os. Vi kan ikke lige se på denne hvad der er sket med lige din ordre. Vi vil gerne opfordre dig til at kontakte os så vi kan se hvad der er gået galt med lige din ordre.

Fin betjening.

Ingen problemer med at handle v/Fætter BR på nettet.

simpelthen en succes!

Det var en rigtig god ide at bestille gaven til min lille niece gennem br.dk. På siden er der hjælp til at finde gode ideer. Gaven kom få dage efter, jeg havde bestilt, og den var i god stand. Der medfulgte også bytte-information, hvis nu hun skulle gå hen og have gaven i forvejen. Det er ikke sidste gang, vi bruger br.dk herhjemme.

god betjening

god betjening

Review by confirmed purchaser

Flot og hurtig service :)

Bestilte en vare søndag eftermiddag og allerede tirsdag havde jeg varen :) Hurtig betjening ikke sidste gang vi handler her.

Ok oplevelse – totalt set

Fin og problemfri bestilling. Dog nogen irritation, da jeg fandt ud af, at der ikke var rabat på de varer, jeg bestilte – selvom der var billeder af dem i den mail, jeg havde fået under overskriften "besparelser på 25-40 %". Nu havde jeg jo ligesom lovet ungerne dem ...

Hej Anne

Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Vi kan godt forstå at det er irriterende at få en mail hvor ikke alle varer er på tilbud som overskriften antyder. Det er ofte sådan at mailen er delt i flere afsnit. Vi arbejder på at forbedre vores mails og system så der ikke er tvivel om hvad som er på tilbud.

meget tilfreds med handel

rigtig god service og får varen leveret hurtigt 2 dage og pænt pakket

super hurtig levering

Der var ingen problemer...sparemærker var vedlagt og levering 2 dage efter...

Review by confirmed purchaser

Den bedste måde at slippe for legehelvede

Megahurtig ekspedition og forsendelse af varer... Og så slap jeg for en tur i den fysiske butik med plagende unger!!!

God og hurtig handel

God og hurtig handel, alt var med i pakken :)
Dog er hjemmesiden noget langsom.

Review by confirmed purchaser

Handelen med BR var nem, hurtig og uden problemer.

Jeg kan kun anbefale at handle med BR.
varen kom tidligere end lovet.

Sådan sal det gøres

Fin hjemmeside, som er overskuelig. Nem bestilling og super hurtig levering. Det er en skam, vi ikke har flere børnebørn, som skal have gaver!

Super Service

Jeg havde problemer med at bestille en skoletaske over webshoppen. Jeg ringede og fik en fantastisk flot service og fik bestilt tasken

Review by confirmed purchaser

Hurtig og glat ekspedition. Fri fragt for medlemmer og let returmulighed dejligt:)

Jeg har flere gange handlet hos br.dk og har altid haft en positiv oplevelse. Det går hurtigt og let, og der er fri fragt for medlemmer og hvis nan har brug for at returnere er dette også superlet. Kan kun anbefale shoppen:)

Fuld tilfredshed

Jeg synes at det er så enkelt og nemt at handle hos Fætter BR.

BR-webshop

Nemt, billigt og hurtig levering.

Skuffet barnebarn.

Jeg bestilte 2 løbehjul i BR's webbshop. Fik behørig ordrebekræftelse og senere besked om, at begge varer var afsendt. Lagde kassen med de af mig formodede 2 løbehjul i bagerummet, og kørte afsted fra Jylland til Sjælland for at glæde to af mine børnebørn. De pakkede spændte pakken ud, og drengen blev meget glad for sit løbehjul. Pigen havde svært ved at holde tårerne tilbage - der var ikke noget til hende!!!
Eftrer to henvendelser til Br's kundeservice, modtog jeg følgende undskyldning: der var desværre en fejl på nettet, der gjorde at man kunne købe det pågældende løbehjul selvom de ikke førte det mere.
Jeg synes man bør sende en mail, når man opdager sin fejl, så kunden med det samme bliver orienteret, og ikke stoler på at varerne er der, når det ser sådan ud på beskeden om, at varerne er afsendt! Med en uges forsinkelse i forhold til broderen fik vores barnebarn det ønskede løbehjul fra et andet firma.

Hej Jette

Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Vi er meget kede af at dette løbehjul ikke var med, og kan godt forstå at dit barnebarn var skuffet da hun ikke fik det. Vi beklager at varesystemet ikke virkede som det skulle og dette skabte problem i din bestilling. Du skulle naturligvis have haft besked på dette, og vi prøver at optimere vores system så vi kan blive bedre.

Vi ønsker gerne høre fra dig igen og håber at give dig en bedre afslutning på denne fejl.

Review by confirmed purchaser

hurtig levering og god service.

Det er ikke sidste gang vi bestiller over nettet hos BR. Super godt.

Meget god.

Jeg fik min pakke få dage efter bestilling, og alt i pakken var beskyttet med ekstra embalage, så mine varer var i god behold. Jeg er meget tilfreds.

Fin ekspedition og levering

Var lidt frustereret over, at der på hjemmesiden skrev/viste, at der ikke var nogen butikker, der havde den vare på lager, jeg bestilte. Man fik ingen info om, at der var nogen på "hovedlageret". Så det var med spænding, at man alligevel prøvede at bestille, og betale for en vare, man ikke vidste om der kom. Men ellers rigtig god ekspedition og levering. Bestilte søndag aften og havde pakken onsdag.
Måske man kunne skrive "varen de søger er ikke disponibel i nogen af vores butikker, men er på vores hovedlager"

Hej Henriette

Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Hvis varen er vist som på lager i vores webshop så kan den bestilles, og den findes på vores lager. At den ikke findes i butikker betyder bare at vores fysiske butikker ikke har varen. Det er ikke hovedlageret vi sender fra og hvis vi ikke har varen på lager kan det ikke lade sig gøre at bestille den.

Perfekt handel og levering

Hurtig og nem handel, med indpakning og fødselsdagskort i en forretningsgang

Nem bestilling, hurtig levering

Bestilte et løbehjul, som jeg modtog med posten 2 dage efter. Ingen problemer.

Super service :-)

Kan varmt anbefalde br webshop hurtig nem levering...

Perfekt

Dejlig nemt og hurtigt

super

Det var en hurtig og positiv oplevelse at handle i BR på nettet. Synes dog porto var rimelig dyr.

Altid god service

Jeg synes at Fætter br er et godt sted at handle, man ser aldrig et sur hoved, men altid et smil, når man spørger om noget. man får en god behandling, hvis man kommer og klager over noget eller hvis man ikke kan finde det man leder efter, eller hvis de skal få varen hjem. Ved du hvad det bedste er: LEGETØJ FRA BR

Alt i orden

Alt i orden og til tiden.

Hurtig og nem levering

Var dog lidt træt af, at jeg kunne havde sparet 50kr+fragt på samme vare ved at købe den i butikken. Regnede med at det var samme priser de kørte på net og fysisk butik mm andet var skrevet.

Ok levering alt

Men rystet, diverse stavefejl på nogle pakker!!!!
Alt til samme gut, så måtte hive mærker af, og finde papir i hjemmet.
Lidt pinligt.................
Og betalt for indpakning!!!
Det er ikke godt nok.

Hej Birthe

Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Systemet med mærker er skrevet ud af en maskine, den går ind og læser hvad man har skrevet på og derfor bliver der ikke lave stavekontrol på dette. Hvis man mener der er lavet fejl ønsker vi dog gerne høre fra jer så vi kan se på det.

super nemt.

Det var super nemt og hurtigt at handle online med fætter BR. 2 dage efter bestilling havde jeg pakken uskadt i hånden :-)

Review by confirmed purchaser

Ved du hvad det bedste er..................legetøj fra BR

God information og hurtig levering, dog bør der være fri fragt ved køb over f.eks. 500 DKK :-)

HURTIGT OG EFFEKTIVT

Kunne opfylde barnebarns ønske uden at skulle ind i en forretning og se på alt det unødvendige stads nutidens børn ikke kan leve foruden ;-)

Review by confirmed purchaser

Dårlig sammenhæng mellem butik og internetbutik

Dårligt at det helt samme løbehjul koster 449,- i butikken og 349,- i internetbutikken og funktionen med sparermærker virker ikke i internetbutikken... Når jeg spørger i butikken om hvorfor der er denne prisforskel, aner de Intet om det...

Hej Dianna

Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Det kan godt forekomme forskel i pris på internet og i butikkerne, vi har nogen gange online tilbud som kun gælder i webshoppen. Der kan også til tider være tilbud som kun gælder i en vis butik.

Det skulle også gerne følge sparemærker med en ordre hvis man logger ind på siden, skulle det ikke virke eller de ikke er med, så vil vi meget gerne høre fra jer så vi kan rette op på det.

Fætter BR :Nemt & bekvemt

En god og nem hjemmeside, med gode tilbud.
Hurtig levering .