[REPLY]
Kan kun varmt anbefale Billig test - har handlet her mange gange og aldrig været utilfreds. God service - LYN hurtig levering.
Tak
Jeg er virkelig tilfreds med handlen hos dem, da jeg bestilite tirsdag eftermiddag lagde de i postkassen onsdag morgen .. Jeg fik mail hver gang der skete noget med ordren..
Alt i alt en super side som osse virkelig lever op til sit navn :)
Bettina Jung found this review useful
med gode priser - og så har jeg oplevet ved køb af ÆL-teste fra denne side, at jeg rent faktisk kan få positive tests (havde brugt tests fra en anden side i 10 mdr før, uden at kunne fremtrylle en eneste positiv test) - og det er fantastisk.
Priserne er et lille nyk dyrere end på den side, jeg brugte før - men det betaler jeg gerne for tests, der virker.
+ er der god info og tilbud på produkter.
Det er super service at jeg bestiller og at min vare så kommer kort tid efter. Det er rart at der er et godt udvalg. Generalt er jeg meget godt tilfreds med sitet.
Virksomhedens hjemmeside er overskuelig, deres produkter er billige og de leverer dagen efter en bestilling.
De sender en email som bekræftelse på bestillingen og kort tid efter en email om at betilllingen allerede er afsendt.
De gange jeg har bestilt noget hos dem har jeg haft det med posten allerede dagen efter. Må sige at det er en super service. Samtidig er deres produkter lette at bruge og er man i tvivl medsender de brugsanvisning. Hvis man stadig har tvivl og skriver en mail til dem får man hurtig svar tilbage.
Bestilte en vare på hjemmesiden, og et par timer senere fik jeg en mail om, at varen var afsendt. Den kom dagen efter med posten!
Fuldstændig perfekt!
Jeg har handlet ved billige-teste.dk i mange år og betjeningen har altid været god og seriøs. Mine teste kommer hurtigt og kvaliteten er iorden. En gang har jeg oplevet at der var teste der havde et problem, men straks fik jeg pengene tilbage, uden problemer. Jeg er meget glad for at handle her og ved at jeg kan regne med god service.
Jeg synes hjemmesiden er rigtig fin, nem og overskuelig. Man finder hurtigt det man skal bruge og der står gode forklaringer ved de enkelte produkter. Fik mail om forsendelsen samme dag, men desværre var post dk. lidt langsomme :-) Ellers meget fin oplevelse og fine produkter som holder hvad de lover. Købte clearblue graviditetstest og testede 3 dage før forventet menustration (som de lover den kan) og den var positiv!
Ægløsningstest, graviditetstest og Gravitatmin.
Jeg må sige at det er super service at der er så kort levering på testene.. dag til dag..
og priserne er fine... dejlig billig når man er "testoman"
Blev sendt hurtigt hvilket er rigtig godt. Indpakningen er dog ikke så god, tingene er bare blevet lagt i en kuvert hvor de ser ud til at være blevet rystet godt rundt...
Jeg har handlet hos billige-teste.dk et par gange. Jeg har aldrig haft noget, at klage over. De er hurtige og effektive.
Det er rigtigt hurtig betjening!
Tak
Jeg handlede nogle tests her og alt gik som det skulle. Det var nemt og billigt at finde det jeg skulle. Senere viste det sig, at der var nogle af de tests jeg havde købt, der ikke virkede og efter et par mails frem og tilbage med billige-teste.dk fik jeg tilsendt nye tests - uden brok og ballade!
Godt gået, keep up the good work! Det er sådan det skal være!
Jeg har købt en babywatcher. Bestilte den om aftenen og den var leveret dagen efter... Der manglede desværre noget gel, men det kom med posten nærmest før jeg havde skrevet at det manglede..plus kompensation. Hurtig præcis levering. Handler gerne der igen og vil helt klart anbefale billige-teste.dk
Jeg har købt ÆL og G tests hos virksomheden, og har altid oplevet en god service. Jeg synes det er rigtig dejligt, at man kan bestille varer helt frem til 21:30, og at man får varen allerede dagen efter.
Hjemmesiden er også meget overskuelig og priserne er ganske rimelige.
Mvh Alexis
5 stjerner - super hurtig service, nem hjemmeside at finde rundt i, nemt at bestille
Nem og overskuelige hjemmeside! Testene ER billige, og der skal ikke bestille for ret meget, før porto er gratis. Pakken kommer som lovet super hurtigt, hvilket er nice, når man har besluttet prøve ;)
De gange jeg har købt produkter fra billige tests, har jeg været fuld ud tilfreds. En nem og overskuelig hjemmeside, med fornuftige priser og gode tilbud. Levering har altid været hurtig som regel dagen efer og altid i en diskret indpakning. Jeg har allerede anbefalet billige test til mange af mine veninder.
Jeg oplevede enorm hurtig og god service. Pakke kom dagen efter den blev bestilt og i dskret forsendelse som lovet. Ægløsningstesten virkede upåklageligt. Det eneste jeg kunne have manglet i brugsanvisningen var en information, om at der ikke var nogen grund til at bruge/spilde flere teste i den cyklus efter man første gang har et positivt resultat. Det fandt jeg ud af på nettet - og kunne dermed spare/gemme 2 tests til næste cyklus.
Lynhurtig betjening hver gang. Prisen er helt i top... eller det vil sige - helt i bund. Kan varmt anbefales!
Jeg synes det er rigtig godt at man nemt og diskret kan bestille varerne og dagen efter er de der. Jeg har aldrig oplevet noget dårligt
Nem og "smertefri" hjemmeside med hurtig (og diskret) levering. Meget luksus at varerne kan være fremme allerede næste dag bare man bestiller inden 21.30.
kan kun anbefale at handle ved billige teste. Hurtig levereing og gode priser.
De gange jeg har handlet her, har jeg synes der har været en meget udførlig beskrivelse af hver vare så jeg har kunne vælge det der passer bedst til mig, priserne er suveræne og så tager det ingen tid at få leveret! bare perfekt...
Servicen på siden er altid god, leveringen sker altid dagen efter bestilling og deres produkter kan kun anbefales videre. Har aldrig fortrudt at bruge deres hjemmeside til at købe mine varer på!
5 stjerne intet mindre kan gøre det.
Efter internet søgning fandt jeg billige tests og allerede få dage efter ankom de i min postkasse - helt anonymt!
Hjemmesiden er meget nem, at finde rundt på. Den er overskuelig. Der er gode links videre.
En hjemmeside jeg absolut ville benytte igen, da den er proffesionel, har konkurrencedygtige priser og er diskret.
Altid hurtig levering, diskret indpakning, nem bestilling og meget billige graviditets og ægløsningsteste.
jeg kan kun anbefale at købe sine tests her.
Gode informationer på hjemmesiden, nem at navigere rundt på. Hurtig og diskret levering og gode priser. Har intet negativt at sige om billigeteste.dk.
super service! Fik det bestilte allerede dagen efter, selvom jeg bestilte kl 17! -kan uden forbehold anbefales til alle :)
Kunne enormt godt lide den diskrete forsendelse. Jeg bryder mig ikke om, at omverdenen skal hvide hvad jeg går og laver og derfor syntes jeg jeres fragt var super. Udover det var I også enormt hurtige mht fragt. Tak!
Der var hurtig levering, og pakken var anonym, så ingen kunne vide hvad det var. Ingen problemer med bestilling. Overskuelig hjemmeside. Alt i alt fremragende.
Købte 4 stk graviditetsteste.
Jeg bestilte kl 20.50 over nettet, fik en bekræftelsmail kl 21.32 samme aften at min ordre var behandlet, og næste dag kom varen med posten. Det er den hidtil hurtigste levering jeg har oplevet! Det kalder man En super god service! :-)
Varen kommer altid dagen efter, så hvis man er i "tvivl" eller er løbet tør for ægløsningstest er det lige så hurtigt her som at tage på apoteket. og så er det betydelig billigere
Fik varen næste dag. Super hurtig og god service.
Nemt at bruge...
Ingen mærkelige "forhindringer"...
Tingene kom som forventet...
Det kan man da ikke forvente bedre.
;-)