[REPLY]
Billigt og for mit vedkommende ingen problemmer ..det kører bare.
Jeg har netop skiftet til Bibob fra Oister, da jeg var meget utilfreds med Oisters dækning. Bibob matcher Oisters priser, som er blandt markedets bedste i forhold til mit behov. Jeg oprettede mig som kunde hos Bibob fredag eftermiddag, og posten leverede mit nye simkort den efterfølgende lørdag formiddag (det kalder jeg effektivt). Bibob havde endda sørget for, at mit nummer først ville blive flyttet fra Oister, når min pakke hos dem udløb, så jeg ikke skulle betale dobbelt. (Hos Oister er man bundet en måned, når man vælger en pakke, hvorimod Bibob gør det muligt både at opsige og skifte pakke, lige når man vil og få refunderet et beløb, der svarer til det resterende antal dage i måneden.)
I forbindelse med flytningen af mit nummer havde jeg kontakt med både Oisters og Bibobs kundeservice, og her var der også forskel. Hos Oister blev jeg først sluset igennem den sædvanlige "tryk 1 for...", hvorefter jeg måtte vente i ca. 10 minutter på at få fat i en ellers flink supporter (acceptabelt). Hos Bibob ringede jeg bare op og fik øjeblikkeligt kontakt med en venlig og hjælpsom supporter (perfekt).
Jeg har endnu ikke så meget at sige om dækningen, men den er i hvert fald meget bedre end Oisters på min adresse, og jeg mister ikke en masse opkald, når min telefon skifter mellem 3g og 2g master, ligesom jeg oplevede det hos Oister, da de jo kun har adgang til 2g master igennem en roamingaftale med TDC. Endvidere burde dækningen hos Bibob jo i løbet af 2012 blive blandt Danmarks bedste, da Telenor (som Bibob benytter) og Telia slår en del af deres netværk sammen.
Det eneste lille minus jeg kan komme i tanke om hos Bibob er, at de har et gebyr på optankning af taletid, uasnet hvilket betalingskort man benytter. Det er lidt irriterende at skulle medregne gebyret hver gang, man tanker op. I forhold til at det er et meget lille beløb, som bare er til irritation for kunden, burde det kunne lade sig gøre at tanke gebyrfrit op - i hvert fald med dankort.
Kort fortalt, så skiftede både min kæreste og jeg selv fra 3 til bibob, da vi kom ud af vores bindingsperiode for hver vores Iphone 4s. Vi skiftede dermed til bibob den 10 Maj, og det forløb umiddelbart uden problemer. Dog fungerede vores data forbindelser ikke. Forsøge at finde hjælp på deres HP, uden held. Den har døde links til hjælp og er rodet. Dur bare ikke når man har et "IT" firma. Når men kontakt med kundeservice, og de fiksede det på begge tlfer. Igen dur det sku ikke at man skal ringe ind for at de skal aktivere ens data! Når men her efter 12 dage er vi begge blevet enige om at vi skifter til Telmore. BiBOB køre helt afsindigt ringt. Nettet køre max på 1-2 mbit, selvom de bryster sig med hastigheder på op til 30 mbit! sker aldrig! heller ikke selv midt om natten. Men hvad værre er, er at jeg begynder at få beskeder fra venner på facebook der spørg om jeg har fået nyt nr, fordi de ikke kan komme i kontakt med mig. Der er kæmpe problemer med at sende SMSer og de lander oftes hos modtageren dagen efter de er afsendt, hvis de da over hovedet bliver sendt. Tit skal jeg forsøge 3-5 gange. Det samme gælder så den anden vej. Folk skriver til mig, og jeg får intet igennem på tlfen! Mine venner opfordre mig til at skifte min iphone ud med en brevdue! Men ja nu bliver Bibob skiftet ud med et andet selskab, så håber jeg brevduen kan vendte lidt endnu.
Alt i alt, var de flinke hos kundeservice, men det burde ikke være nødvendigt at ringe dem op for at få åbnet dit data. Men ja deres forbindelse køre så ringt, at jeg ikke kan anbefale det til nogen som helst.
Jeg ville skifte mit selskab fra 3mobil til bibob, da jeg så det var langt billigere. Jeg skulle skifte to numre, så jeg fik to fuldmagt, skrev dem også sendte jeg dem Ind d. 9 maj. Og jeg får så svar på at kun den ene er modtaget, tænker at det nok tager lidt tid så vil den anden også komme.. Men nej jeg får kun mail på at dem er sat til behandling kun med det ene nummer. Så skriver jeg ind til deres support, fordi jeg ikke gider ringe derind og vente på deres ventetid i ca 15 min. Og jeg skriver og stiller dem spørgsmål om de har glemt mig d. 11 maj.
Jeg har idag D. 19 maj. ikke fået svar på den mail endnu. Men jeg fik email at de behandler min fuldmagt først idag, og det er fredag idag, så altså først på mandag. Jeg bliver sur og ringer ind. Og de beklager osv. Og at det er fordi de 1700 mails liggende, men den ene kunne de godt lave med det samme. Det er jo løgn.
Så jeg skal lige betale selskabet 3mobil meget mere end forventet.
Alt for dårlig start i et nyt mobil selskab.
Da Bibob kom til, tænkte jeg: "her er endelig et ærligt og serviceminded telefonselskab". Især var en yderst brugervenlig hjemmeside med mulighed for et godt overblik over ens forbrug med til at give denne følelse.
MEN nu er netop disse funktioner på hjemmesiden fjernet - tilsyneladende fuldstændig uden grund??
Jeg kunne have accepteret at Bibobs trængte økonomi måtte føre til en fordobling af priserne, hvis I var vedblevet med samme gode service på hjemmesiden. Men det går ikke at hæve priserne og forringe serviceniveauet.
Nu overvejer jeg kraftigt at skifte selskab... måske til Telmore?
Har altid varet godt tilfreds med Bibob siden flere år. Lige nu har de dog oppet Basis priserne på SMSer og data men de har da også oppet data hastigheden så jeg er godt tilfreds stadigvæk.
Den nye hjemmeside/webside er desværre en gang makværk synes jeg; meget kedeligere end tidligere og man kan f.eks. ikke se sit forbrug på de forskellige måder som man plejede gøre.
Til sidst er det lidt kedeligt at skulle betale gebyr for brug af betalingskort når man betaler for sit forbrug
Jeg har altid været rigtig glad for Bibob men jeg må indrømme at de skuffede mig fælt for en måned siden.
Der modtog jeg nemlig en mail om at Bibob ville doble priserne på sms og data og det synes jeg er lidt voldsomt. Generelt har jeg egentlig forståelse for prisstigning hvis det er en nødvendighed og bliver gjort med måde men det er desværre ikke helt tilfældet når man dobler op.
Det skal selvfølgelig siges prisændringerne kan være anderledes for jer andre som har pakker men jeg valgte bibob i sin tid med et ønske om at have et abonnement uden pakker og dengang var bibob det perfekte valg til det men det er desværre ikke tilfældet mere.
Så nu overvejer jeg desværre at finde en anden udbyder.
Bibob er let og enkelt, du får hvad du betaler for og prisen er samtidig lav! Jeg har kun rosende ord om Bibob.
Super god dækning, både på mobil og data :) Så hvis du vil have alting billigt og god service så skift til bibob!
Efter Telmores stifter Frank solgte til TDC, og der blev varslet store omvæltninger, var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle med over til Bibob. Hele ideen med, at man har mulighed for et helt grundlæggende engagement hvor man betaler efter behov, og ikke fordrer den store support, tiltaler mig. Og jeg har været tilfreds Bibob kunde siden 2007.
Siden da er der sket meget på mobilmarkedet, og selvom der for nylig blev varslet prisstigninger på et af mine egne kerneprodukter, SMS, kan jeg ikke lade være med at holde af Bibob, og hylde dem som den ultimative udbyder for os, der går efter standard taletid og ingen dikkedarer. Jeg kender ikke til jeres support, Bibob, idet jeg aldrig har haft kontakt til jer. Og håber aldrig at komme til det, og det skal tages som en kompliment!
Dog kan man godt føle sig som en dinosaur i alt det smart phone hysteri der foregår for tiden, men jeg håber virkelig, Bibob holder den oprindelige fane højt og fortsat vil tilbyde os "gamle" mobilbrugere den service, der er deres oprindelige grundlag. GODT GÅET BIBOB!
Jeg opsagde mit abonnement hos Bibob for 2½ måned siden, og havde et mindre saldo beløb som skulle udbetales til min bankkonto. Jeg har gentagende gange har gjort Bibob opmærksom på, at jeg endnu ikke har modtage penge - men intet er sket, ud over at jeg er blevet holdt hen med at det vil tage op til 30 dage før pengene tilbageføres til min bankkonto.
Det må siges at være over 30 dage siden nu, så hvad sker der Bibob? Skal jeg afskrive det som et tab eller vil i yde en tidligere kunde en sidste god service og tilbageføre pengene i skylder?
Efter at have observeret at pengene på min taletidskonto forsvandt ud i den blå luft og og at min telefon blev spæret (med gebyr flere gange).
Bestemte jeg mig for 3 gang at gå regningen efter, den viste der i alt var forsvundet ca 61,45kr ud i den blå luft, samt min konto var gået i minus med 25kr.
Dagen derpå henvende jeg mig til bibob's kundeservice.
Den kvindelige medarbejder kunne fortælle mig at regningen stemte og at det slet ikke kunne lade sig gøre, tjekkede derfor regningen igen på mit bibob og der var den ændret fuldstændigt så den stemte.
Jeg har brugt Telia i mange mange år, men har ikke turde skifte af frygt for at alt andet derude var meget værre. Men efter et super godt tilbud fra Bibob tog jeg imod det, og har absolut ikke fortrudt. Kundeservice er SÅ søde. Og der har aldrig været det mindste problem. Jeg er super super tilfreds med mit abonnement hos Bibob
Jeg er bibob kunde igennem flere omgange.
Det hele virker og fungere. Ingen underlige regninger man ikke ved hvor kommer fra.
Rigtig god tilfreds!
Pærelet tilmelding på nettet, alt klappede som det skulle, incl et nyt mikrosimkort til min iPhone, som kom lynhurtigt. Har senere skiftet til et billigere abonnement hos Bibob, fordi jeg ikke ringer så meget som forventet. Det var lige så let - et par klik og færdig! Upåklageligt mobilnetværk, og rimelig god hastighed på data. Faktureringen er en smule uoverskuelig, men er alt i alt er jeg rigtig godt tilfreds.
Ikke så meget bullshit.
Gennemskueligt produkt.
Kun en enkelt gang, i de to år jeg har været kunde, har der været problemer med at ringe op og modtage opkald.
Vil dog lige tilføje at jeg ingen erfaring har med deres kundeservice, og at jeg kun har telefon abonnement
Jeg er på ingenmåder tilfreds med bibob, prøvede at ha det 2 måneder men det var det rene helvede, kunde service virkede som om det var en 16 årig dreng der sad og bladret i en bog, som hverken vidste fra eller til.
Lille Tina Altmann found this review useful
Bor i Viborg og her er ofte kun Egde netværk, selv i midtbyen. Ved speedtests er der lige uden for centrum 0.26Mbps i download og 0.36Mbps i upload. Talenetværket synes jeg ikke fejler noget og kundeservice har jeg kun oplevet som rigtig god. Men COME ON....STEP UP, vi er i 2012 og kan godt forvente større hastigheder......
Lille Tina Altmann found this review useful
Fungerer bare ikke, Har ellers været kunde længe, men har heller ikke modtaget de resterene penge fra mine konti endnu.
Hold jer langt fra dette selskab. Kører det, så er det ok. Men skal du skifte simkort, så klokker bibob i det, og lukker det forkerte. 24 timer senere, virker din mobil stadig ikke.
Nej de har mere travlt med at skrive til alle der henvender sig, at de skal skrive en mail, så svare vi med det samme. NEJ I GØR IKKE.
Kundeservice, det ord kender i jo slet ikke.
Lille Tina Altmann found this review useful
Jeg har ikke noget dårligt at sige om Bibob. Jeg har været kunårmde ved selskabet i et år, og der er altid god og behagelig service når man ringer til kundeservice. Desuden har jeg ikke haft problemer af nogen art med sendeforhold, etc. og så kan man jo ringe, sms'e, mms'e og bruge megen data til en fast pris på 150 kr. for mit vedkommende. Det kan ikke gøres billigere.
Utrolig dårlig oplevelse, jeg har tidligere været kunde hos Telmore, cbb, m1 og onfone, jeg havde mine kampe med m1, men aldrig, aldrig nogensinde har jeg fået en så elendig behandling som hos bibob.
Hvis man er utilfreds med dem, så får man ingen feedback på sine henvendelser, så har jeg det ligesom andre, heller betale en smule mere og så få en lødig betjening, hvilket ikke er min oplevelse hos bibob.
Går pt. og kigger efter andet selskab, any suggestions?
/jan
Lille Tina Altmann found this review useful
TAK for Jeres måde at være på !
Noget af den bedste service en nogensinde har fået. De er flinke og hurtige til at hjælpe. Rigtig god købsoplevelse. Kan klart anbefales herfra.
Der er nogle få huller i deres net... men de har nogle gode pakker der passer til mit forbrug
Sindsygt lækre tilbud, og det kostede ikke en øre at skifte. Dejlig nem og overskuelig hjemmeside.
Jeg fik BiBoB anbefalet og tænkte: OK, lad os prøve, om de er i stand til at stå distancen! Og det kan de !
Virksomheden har oprettet nye gebyrer for in-aktive konti; og giver rykkergebyrer for dette. Det er dårlig stil!
Lille Tina Altmann found this review useful
Udemærket selskab. Gode priser. Dog ikke altid det bedste netværk.
5 stjerner hvis de havde TDC netværk. Eller der var mulighed for kunne til vælge dette.
fin kompetent effektiv kundeservice
Er serdeles tilfreds med min 3 timer + 3 giga pakke. Perfekt til mig.
Har haft Bibob i et par år nu og er meget godt tilfreds, nu skifter jeg så alligevel til et andet teleselskab da jeg har brug for nogle services som Bibob ikke har blandt deres produkter. Men jeg har været utroligt tilfreds med Bibob gennem årene og vender sikkert tilbage hvis mine behov senere skulle ændre sig igen.
Jeg har været kunde hos Bibob i et års tid nu, og jeg er godt tilfreds med det hele, næsten. Det ville være rart, hvis man kunne betale med PBS i stedet for, at skulle betale over dankortet. Men ellers er de de billigste på markedet til mine behov, og servicen er rigtig fin. Det er sjældent, at der er problemer med signalet, så alt i alt et rigtig godt selskab, som jeg klart kan anbefale :)
Jeg har været kunde hos bibob siden starten i 2007. Selv om jeg jævnligt checker markedet for bedre løsninger er det ikke lykkedes mig at finde noget holdbart alternativ.
Selvbetjeningen på bibobs hjemmeside fungerer upåklageligt. Diverse henvendelser til kundeservice er ligeledes blevet besvaret på særdeles fornuftig vis.
Bibobs mobil-shop er også værd et kig. Har selv købt tre mobiler efter have checket udbud og priser på mobilpriser.dk. Mobilerne er altid ankommet een-to dage efter bestilling.
5 af 5 - det virker og man kan få sin kode tilsendt på SMS hvis man glemmer den (hvilket jeg altid gør) - Kunne måske godt tænke mig at man kunne skræddersyg sit abbonoment 100% , men det sker nok ikke :)
Åh Bibob. Helt fantastisk!
Det er super billigt, og det fungerer bare.
Det eneste lille minus er de kører over telenors net, hvilket ikke altid er toppen, men derudover kan jeg kun anbefale det!
Jeg skiftede til Bibob i sommers, da jeg fik en iPhone, og jeg kunne aldrig finde på at skifte til noget andet, så længe jeg har en iphone i hvert fald. Deres pakker med tale, fri mms+sms, og data er bedre og billigere end nogle af de andre.
Kan kun anbefale bibob. Det har allerede udbredt sig i min lille familie! :)