[REPLY]
Lamp Gustaf Lovedinner, borstad stål passade väldigt bra i vårt kök då vi har rostfria detaljer. Snygg att titta på och ändå diskret, väldigt nöjd.
Snabb leverans, bra paketerat och överkomliga priser!
Allt fungerade utan anmärking. Inget att klaga på, men sätter inte 5 stjärnor i betyg då jag endast beställt en artikel och en gång.
Jeg skriver på norsk. Forsendelsen kom etter få dager og lampene var kjempefine. Jeg søkte gjennom mange butikker, men fant ingen like bra. Lampene er fine å se på og man kan ha opptil 60W lyspærer, så det er skikkelig arbeidslys når man har behov for det.
Den va inte som bilden visade, den gick inte i silver-färg och lamphållarna gick i gult och jag hade väntat mig vita (som bild visade)
Ändå en fin lampa men levde inte riktigt upp till mina förväntningar.
Jättesnabb leverans, trevligt kundbemötande i telefon. Toppenprodukt - och bäst av allt bra pris!!!
Snabb leverans.
Lamporna passade perfekt när de väl var på plats.
Det som var något förvånande var att det inte fanns en kabel och kontakt till lamporna därför fick vi anlita en elektriker för montaget.
En glödlampa var trasig.
Annars är jag nöjd med köpet.
Beställt lampskärmar i offwhite när dom kommer är det glitter i skärmen ,det stod inget om det vad jag kunde se när jag beställde. men ringde och fick tala med en jätte trevlig kille som skulle fixa så jag kunde skicka tillbaka varorna ,så det ordnar sig tillslut ändå.
Tiden det tok å få leveransen var litt lang, noe som trolig skyldtes at den ble sendt med Tollpost og ikke Posten. Men det som var mest forbausende og irriterende var at bare halve pæreholderen fulgte med. Jeg må derfor kjøpe nye pæreholdere til nye lamper!
Jag har köpt en lampa och tre lampskärmar och min väninna har köpt två spotlights vi har varit mycket nöjda. Det gick snabbt att få varorna och dom var bra inpackade.
Så vi är jättenöjda
Bra site, lätt att hitta, brett utbud och bra betalningsmöjligheter. Enkelt och smidigt men ett klart minus att man måste kontakta er för att få en retursedel, varför skickas inte detta med direkt? Nu måste man maila, vänta och dessutom skriva ut retursedeln vilken är ett bekymmer om man inte har en skrivare hemma. Kommer absolut att rekommendera till vänner och rabattchecken i paketet var ett positivt inslag.
Enkelt och smidigt att handla +++++
Men kundtjänst - - - - -
beställde en Darwin 5 lampa och vid uppackande så var ena glas lycktan trasig och på två dagar så har jag inte lyckats få kontakt med kundtjänst, kommer hela tiden till telefon passning, visst de kan ha ringt när jag varit upptagen men lampan är inte uppsat då den inte är komplett ÄN
En snygg lampa, bra bemötande och mycket service inriktad personal.
MVH
Sonja Österberg
Inga problem med beställningen förutom svårigheten att ändra i beställningen vid fel.
Kommer att använda BD vid nästa beställning av lampor.
Bra bemötande när viskulle byta varan, enkelt och snabbt
Torbjörn
Det gick snabbt och lätt och beställa online och lampan var precis så som jag hade förväntat mig. Det var också positivt att BelysningsDesign skickade ut ett email om deras datasystem migration och varnade för problem redan innan de uppstod. Det förebygger besvikelser och underlättar processen om det hade blivit några problem. Nu blev det inte det änså och jag är väldigt nöjd.
Stort urval, lampor som finns ingen annanstans, snabb leverans, otroligt bra retursystem (dock inte använt).
Kan tyvärr inte komma med förslag på förbättringar. Allt var perfekt
Jag beställde en lampa Åsnen mot faktura.
När inget hade hänt på 2 veckor tog jag kontakt. Det visade sig att ordern ej blivit expedierad trots att jag följt instruktionerna och skickat ett separat mail med de kompletterande uppgifter ni behövde enligt er hemsida. Det gjorde jag den 4 maj. Därefter gick det ytterligare 1 vecka innan jag fick lampan levererad till mitt utlämningsställe. Att lampan var väl förpackad höjer betyget från 1 till 2 stjärnor.
Jag gjorde en liten beställning av 4 LED-lampor som jag inte hittat där jag bor. Jag behövde 3, men dom kom i 2-pack. En av dom var trasig (krossat glas).
Belysningsdesign hörde av sig och skickade över ett knippe nya lampor utan extra betalning. Respect!
Lätt att beställa. Varan levererades snabbt, bra informations mail.
Lamporna levererades snabbt och smidigt. informationen om produkten samt om hur betalning skulle se etc. var klart och tydligt. allt fungerade perfekt!
Allt funkade bra, tack vare att firman rekommenderade en dimbar ljuskälla kom vi på att det är möjligt att sätta in en dimmer som kan belysa växterna rätt skönt...Armaturen har ett "galler" och ett synnerligen förmånligt pris.
Det var bra service, lätt att få tag i någon att fråga och snabb leverans. Väldigt fina lampor som passade perfekt i min hall, lite dyra dock. Men de är värda sitt pris. Bara bra upplevelser hos er.
Varan OK.
Men mindre saker borde kunna skickas som brev och komma direkt i brevlådan.
Skulle förkorta leveranstiden då man har långt till utlämningsstället.
Hypersnabb hanteringen från beställning tills varan fanns i min hand.
Hög kvalité.
Ett litet minus för filmen från er utställning. Den kan bli tydligare.
Vi beställde 3 lampor, och verkligen ingenting gick rätt i denna beställning. Det kom fel lampor, en lampa kom inte, aviseringen funkade inte, och alltihop drog ut flera veckor på tiden.
Jag måste säga att Belysningsdesign till slut har löst alltihop på ett föredömligt sätt, och hela tiden stått för ett väldigt bra bemötande.
Tack, från en nöjd kund som kommer komma tillbaka!
Mycket bra inpackat! Snabb leverans. God service med tom e-mail om att lamporna kommer i två olika paket.
Toppen =)
Det gick fort och smidigt och varorna motsvarade väl mina förväntningar