[REPLY]
Aldrig har jeg oplevet at kunne ringe direkte til virksomheden og få personlig betjening og blive opfulgt med personlige mails og med så kort responstid. Deres levering er hurtig og varerne er også i top. Hvorfor de ikke får fem stjerner af mig beror på den usikkerhed eller utryghed der ligger i at få så udbredt personlig betjening. Det føles ligefrem som om det er godt til at være sandt. Man når at blive lidt rystet over det, faktisk.
Jeg har bestilt flere kvalitets produkter på siden og alt forløb perfekt.
Produkterne blev taget i brug med det samme og sikker fede ting man kan købe på siden, fantastisk.
Tak for en kanon handel.
Gabriella
Fede julegaver, hurtig levering. God personlig service. 5 stjerner herfra.
Fede produkter, gode beskrivelser af produkterne, hurtig levering og super service. Alt i alt en perfekt handel. Jeg er meget tilfreds :-)
Jeg nævnte, at mit indkøbte produkt (køkkenudstyr) ikke fungerede helt tilfredsstillende. Jeg fik straks og uden diskussion tilsendt et nyt. Nu returnerer jeg det gamle, og glæder mig til at handle igen. Her findes rigtig mange fede ting, og servicen er super!
I bought some design for my home. Three days delivery and good service. Even the cost for delivery was cheap. Nice job!
En kollega fortalte mig om arshabitandi.dk og midt i en travl hver dag var det super let i frokostpausen lige at shoppe et par ting til hjemmet. Leveringen stod til 3-4 dage, men allerede 2 dage efter fik jeg min pakke. Super service, en nem og hurtig måde at få ordnet sine indkøb på ☺
Bestilte for en uges tid siden, fik pakken efter 3 dage, som lovet og alt var som det skulle være. Internethandel som det skal være :)
Fann hemsidan när jag letade efter en bra present till en väninna som redan har allt. Hemsidan är bra uppbyggd med bra priser. Snabb leverans och billig frakt. Det blev presenter, inte bara till min vän, utan även till flera andra som snart fyller år. Perfekt inspirationskälla!
Er lige flyttede til udlandet og skulle lidt design til hjemmet.
Kontaktede arshabitandi for hjælp og spørgsmål.
Super god og personlig service, og billig fragt endda. :-)
3 dages levering, og 5 sjterner herfra..
Har handlet hos arshabitandi.dk flere gange og er meget tilfreds. Det er det perfekte sted at finde en gave og man ved, at der er hurtig levering og god service.
Eneste ulempe er navnet - har man glemt at bookmarke i sin browser eller har skiftet laptop, så er det vanskeligt at komme på navnet igen ;o).
Dette er en butik der har det de andre ikke har, super fed design til gode priser, god service 100 % 5 stjerner herfra. Kan virkelig anbefales.....
It took only a few days before I received the packages (Christmas period!!), which is quite fast from Denmark to Holland. No problems at all, everything was delivered en packed as it should be.
Next year again!
For andet år i træk har jeg købt nogle af julegaverne her, og selv i den travle december måned kom pakkerne efter 3-4 dage, præcis som lovet.
Jeg fandt denne hjemmeside via en venindes profl på facebook og de har nogle super fede produkter. Super overskuelig hjemmeside og produkterne er godt beskrevet så man ved hvad man køber. Let og hurtigt fik jeg købt et par julegaver og da også lidt til mig selv. Jeg synes arshabitandi.dk holder hvad de lover - nemt og lige til døren.
Jeg er mere end tilfreds.
Hvordan vidst jeg ikke at denne side fandtes?? Hallo hvor er der mange fede ting her til en god pris :-)
Og servicen er bare i top hvis man har spørgsmål til nogle af produkterne... Alle varerne kom til tiden som lovet.. Altså hvad kan man så forlange mere?
Top dollar herfra!! 5 stjerner!
Jeg fandt en lysestage på deres site, som jeg selv har. Men der var en holder på min lysestage, som var gået itu. Så jeg skrev til dem om man kunne få en ny holder. To timer efter fik jeg positivt svar og kunne bestille den på deres site (elegant nok havde de lagt et direkte link ind til det nyoprettede produkt på deres site!). Og med en venlig hilsen fra dem om, at hvis der var andet de kunne hjælpe med, skulle jeg endelig bare sige til! Fed fed kundeservice!
Fandt webstedet via Facebook og var derefter inde og lede efter inspiration til julegaver. Jeg endte med at købe de fleste af mine julegaver gennem arshabitandi.dk og tre dage efter havde jeg mine varer. De lever fuldt ud op til forventningen, og kvaliteten og den hurtige levering kan kun give fem stjerner! Firmaet er top-professionelt og jeg kan kun anbefale virksomheden.
Handlade från detta Danska internet företag som på bästa sätt såg till att jag fick min vara och den bästa service trots att de egentligen inte säljer utanför Danmark. Mer än vänligt bemötande och uppföljning efter leverans.
Rekommenderas varmt, jag kommer fortsätta besöka deras hemsida.
Bestilte varer lever op til beskrivelsen og bliver leveret til tiden.
En flot hjemmeside med mange varer, hvor der hele tiden kommer nye produkter.
jeg kan kun anbefale arshabitandi.dk til andre
fine varer, god behandling, de holder hvad de lover
Jeg har handlet mange gange på arshabitandi.dk og er aldrig blevet skuffet. Der er fede produkter til gode priser. Alt fungerer perfekt fra bestilling til modtagelse af varer. Kan varmt anbefale siden til andre kunder.
Det er en perfekt online virksomhed. Super nem og brugervenlig hjemmeside med et stort og flot sortiment. Mange sjove og spændende ting som ikke kan købes andre steder.
Jeg har kun haft positive oplevelser og har igennem flere år handlet meget hos Arshabitandi. Hurtig levering og servicen er helt i top.
Dejlig nyhedsmail som virkelig inspireret.
Min varmeste anbefaling - det er en sikker succes.
Jeg købte tre "Set-up" vinreoler, som kom tre dage efter, og de lever fuldstændig op til mine forventninger - de er super nice!
Jeg skulle købe en gave som først skulle bruges over halvanden måned efter købet. Jeg kontaktede firmaet for at høre om der var mulighed for at få forlænge min returret hvis gaven nu ikke faldt i smag. Jeg kom igennem med det samme til en venlig dame og min returret blev forlænget uden problemer. Jeg har været meget tilfreds med den super gode service og vil klart handle hos arshabitandi en anden gang.
Gaven var et kæmpe hit så jeg fik slet ikke brug for min returret, men fedt det var muligt.
De varmeste anbefalinger herfra...
Jeg har handlet en del hos Arshabitandi og kan konstatere det muligvis nok er den bedste designbrugskunsts forhandler.
Mine produkter lever op til mine forventninger og leveringen var lynhurtigt og kom frem i perfekt stand.
Jeg er meget tryg ved at handle hos dem, og jeg ser allerede nu , frem til en ny handel.
Har bestil der to gange nu, begge gange super service, leveret til tiden, og varerne er pakket ordentlig ind.
Bestil weber grill den ene gang, og nogle gaver den anden.
Hurtig og brugervenlig hjemmeside med go service samt hurtig levering! bestemt et besøg værd.
Ved returnering af vare, fik jeg svar så snart de havde modtaget pakken. Jeg havde mine penge retur dagen efter. Kan fuldt ud anbefales, så jeg vender helt sikkert tilbage en anden gang!
Dejlig nem handel, og god respons fra Arshabitandi. Da der blev forsinkelse i leveringen, var der med det samme besked. Varerne kom fint frem og vakte glæde.
Lækker webshop med flot udbud af designer brugskunst. Varen blev bestilt, og efter 2 dage blev den leveret - i solid indpakning.
Webshoppen kan klart anbefales!
Alt fungerede fint, pakken blev leveret dagen efter afsendelsen.
Jeg har haft købt flere forskellige ting her, sortimentet er imponerende, leveringen er i top, men mest af alt er prisen helt i bund.
Alt i alt en perfekt onlinevirksomhed
Skulle bruge en anderledes og speciel gave til min kæreste. Kontaktede kundeservice, og de kom med 5-6 forslag til gaver, og jeg valgte 1 af dem. Bestilte samme aften og 3 dage senere var pakken der.
Tak for hjælpen og den gode service. :-)
Mads found this review useful
Jeg kan absolut anbefale andre at handle på arshabitandi.dk. Jeg har netop modtaget en pakke, hvor alt var som det skulle være og jeg har ikke oplevet andet end en super service. Jeg fandt produkterne via deres nyhedsmail, som jeg havde fået tilsendt af en ven og har også meldt mig til det nu via hjemmesiden.
Jeg har efterhånden handlet hos arshabitandi et par gange og har kun haft rigtig gode og positive oplevelser. De er meget hjælpsomme og utrolig nemme at komme i kontakt med, og det synes jeg er vigtigt når man handler på nettet.
Jeg bliver meget inspireret af deres nyhedsmails, der altid viser nye og fede produkter, det kan kun anbefales!!!!!!
De får 10 stjerner herfra
Jeg bestilte en knivblok og nogle Porsche knive. Fede knive som ikke er til salg i de "populære" issenkramsbutikker.
Det er kendetegnet ved Arshabitandi.dk, at de har nogle super fede produkter, som er godt beskrevet på en meget overskuelig hjemmeside.
Servicen er helt i top!
God service og hurtig levering
Topkarrakter fra min side
Jeg købte en menu gummi vase og jeg er rigtig glad for den service jeg fik.