We are hiring!

410 customer reviews
Review company
  • Reviews (410)

Billigt og hurtigt

Fandt lynhurtigt mine produkter (diverse dykkerudstyr) og fik en mail om at varen ville blive leveret indenfor 1-3 dage, og sørme om ikke pakken kom efter 1½ dag, skide godt!

Featured review of Aquasyd

Super god og hurtig service

Super forretning, fik ved en fejl den forkerte vare, men fik allerede næste dag den korrekte med returblanket til den jeg havde fået forkert, det er service der virker - absolut et sted man kan anbefale.

Fin service

De sendte endda en mail om at en af de bestilte varer var i restordre :o)

God og hurtig betjening

God og hurtig betjening, kan anbefales

professionel behandling

de giver en god vedledning, og god tilbagemelding ved henvendelse

Perfekt service

Jeg har i flere år handlet med Aquasyd og har altid fået den bedste betjening og service.
Aquasyd er altid mit førstevalg ved køb af dykkerudstyr og andet vandsport udstyr.

OK,BEHANDLING.

HURTIG LEVERING
LIDT PROBLEMER MED RETURVARER.

Hej

Der har godt nok også været meget frem og tilbage på dine ordre kan jeg se, vi beklager hvis dette ikke er gået så glat hele vejen, vi skal gøre vores bedste på at det går mere glat næste gang.

Bjarne Kobbernagel

Aquasyd

Sender meget farlig neopren lim uden dansk brugsvejledning.

Når man læser den engelske tekst fremgår det at man skal bruge beskyttelses-handsker -dragt, maske og beskyttelsesbriller i et meget ventileret område. Jeg er i tvivl om der de danske miljøregler kræver noget mere.

Produktet er i UK kategoriseret som
Meget Brandfarligt
Lokalt irretterende
Miljø farligt.

Jeg kan ikke engang læse hvilke opløsningsmidler der bruges, hvilket jeg gerne vil vide inden jeg begynder at bruge produktet, så jeg ved hvilken type beskyttelseshandsker der kan bruges.

Reply from Aquasyd

Vi beklager den Danske vejledning ikke er blevet med sendt, det er Lise som er ny ansat der er pakke din ordre, og vi havde ikke fået indformeret godt nok om de særlige vejledninger som skal følge produkter som lim.

Vi arbejder på at få lagt alle vejledninger online også.

Vejledningen er d.d. sendt til dig.

Vi beklager fejlen.
Bjarne Kobbernagel

Fuldstændgt smertefrit

Havde varen dagen efter bestilling.

Superhurtig og problemfri levering

Superfin og nem handel. Det eneste, der ikke var helt rigtigt, var at der poppede en automatisk leveringsdato op på hjemmesiden, som ikke passede - varen kom i stedet med det samme :-). Har handlet med Aquasyd tidligere og gør det gerne igen.

helt ok

intet at påtale! handler gerne her igen !

Simpelt og hurtigt

Bestilte mine varer (en af dem endnu ikke til salg i butikkerne her i Kbh) nemt på sitet og fik nødvendig feedback og varerne leveret før forventet. Det kan ikke blive meget bedre.

Alt ok

Selom varen ikke var på lager, gik der ikke lang tid med at få det bestilte, God service

/Jørn Ishøi

Nem, bekvem og fejlfri

Bestillingen og modtagelse af varer er nem, bekvem og altid uden fejl.

Aquasyd

Varen blev pakket og sendt på en helligdag, flot.

De holder hvad de lover, god service.

Supper

Hurtig leviring og høj kvalitit

Aquasyd

seriøs hurtig betjening og levering.

har nu af to omgange kødt udstyr hos aquasyd, og hvergang kommer udstyr hurtig og precist.

Aquasyd

God hurtig service - også ved bytte

Skulle bytte til mindre størrelse våddragt. De sendte den nye dragt same dag som jeg sendte retur. Kanon service at de stoler på deres kunder

Den bedste betjening

En rigtig god betjening, hvor der er hurtig respons når man spørger på udstyr og gode råd til dette. Hurtig til at sende ordre og ikke mindst er priserne rigtig gode :-)

Aquasyd

efter at Bjarne var kommet sig over chokket gik det rigtig godt. Smiler

Man får en venlig og vejledende betjening, og jeg kan kun anbefale Aquasyd.

hurtig betjening

Hurtig og nemt.

Aquasyd

Bestil, betal, og leveringe til addr. = ok

én virksomhed jeg stoler på

Super

Nemt og godt

mere kommunikation ønsket

Venlig betjening, hurtig levering -

det eneste jeg kunne savne, er at få besked om,
- at min ordre er modtaget
- hvilke varer (i dette tilfælde våddragter til børn) der er udsolgte.

Aquasyd

hurtigt - effekt - smidigt!

meget hurtig behandling af ordre. Kun 2 dage efter modtog vi varen. Nemt og uden problemer. Vil klart benytte Aquasyd igen.

Helt som forventet!

Grei pris, raskt levert

no problem!

Fik varerne som forventet. Handler helt sikkert igen.

Aquasyd

overskuelig hjemmeside, hurtig levering, ingen problemer

Aquasyd

God service og hurtig levering - som altid!

God rådgiving om våddragtsstørrelse - og efterfølgende hurtig levering. Dejligt :-)

Aquasyd

Fik mine varer dagen efter bestilling, så jeg er en meget tilfreds kunde.

Super god og hurtig service

God og kort forklaring til varerne, og fantastisk hurtig levering.

Alt gik som lovet

Kun +++++++

Hurtig levering.

Efter ca 10 min. på hjemmesiden bestilte jeg ca. kl. 16,30 og dagen efter ringede posten på døren med pakken, så hurtigt havde jeg ikke ventet det.

• GS
  • 3 Reviews
  • Verified buyer

Nemt, hurtigt

Overskuelig hjemmeside. Fint udvalg.Hurtig levering

• Mia
  • 2 Reviews
  • Verified buyer

Super service, hurtig handel!

Alt efter planen, betalt og bestilt Lørdag aften, modtaget onsdag morgen! SUPER!

Perfekt service

Havde brug for et par børne våddragter til en ferie - og fik dem leveret dagen efter bestillingen!

Aquasyd

Fornuftige priser og kanon hurtig levering

god og hurtig handel

købte snorkelsæt og spurgte om en masse,og ham jeg snakkede med vidste en masse om det, så jeg var helt rolig om bestillingen så jeg kan helt sikker godt anbefale jer til alle

jaaaaaaaaa

god info på hjemmesiden. Varene er godt beskrevet. Hurtig levering af uv.jagtdragt til overkommelig pris. *****
MVH.

Superb.

Varerne som jeg bestilte levede fuldt ud op til mine forventninger,der var een endda meget hurtig og efektiv ekspedition af pakken,som var vel embaleret og alt blev modtaget til min fulde tilfredshed.

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.